O le a le Kanesa o le Fai'ai?

O le a le Kanesa o le Fai'ai?

I le taimi o le toe faʻafouina o sela o le faiʻai, e tupu aʻe sela faʻafuaseʻi i se masini. kanesa ole fai'ai ua faaigoaina. So'o se tasi e mafai ona maua i le kanesa o le fai'ai, mai pepe fa'ato'a fananau mai i tagata matutua. A tupu le kanesa o le fai'ai, o lo'o i ai le mamafa tele i totonu o le ulu. Talu ai e le mafai e le mamafa ona faʻatino atoatoa galuega a le faiʻai, o faʻamaoniga eseese e tupu i le tagata maʻi. I nisi o gasegase, o le tiga ogaoga o se tasi lea o faʻamaoniga ogaoga. O tuma o le fai'ai, e mama ma leaga, e matua taua tele i tulaga o le vave su'esu'eina. E le o tuma uma o le fai'ai e oti, ae o le vave su'esu'eina e taua tele ina ia aloese ai mai lamatiaga. Faatasi ai ma le atinaʻeina o vailaʻau, e mafai ona faʻaumatia le faʻamaʻi i se taimi vave e mafai ai faʻafetai i suʻesuʻega vave ma metotia suʻesuʻe.

E Fa'afefea ona Tupu le Kanesa o le Fai'ai?

kanesa o le fai'ai, E mafua mai i fa'ailoga o lo'o lisi atu i lalo. E mafai ona tupu le toto i vaega eseese o le tino. E suitulaga i sela o loo tutupu ma pe a i ni sela fou. I le taimi o le toe faʻafouina, e mafai e sela ona faʻaogaina se fausaga ese ma faʻateleina le sili atu nai lo le masani e fausia ai se tele. O le mafuaʻaga moni o le tele o mea e taʻua o tumors e le o iloa. Ae ui i lea, o mea tau kenera ma mea tau le siosiomaga o mea taua ia i le fausiaina o le kanesa. Ae ui i lea, o isi mea e mafua ai le faʻavaeina o le tele o mea nei;

·         mea tau kenera

·         A'afia i fa'avevela ma isi vaila'au

·         Fa'aalia i siama eseese

·         E ulaula

·         Fa'aliga tele ile telefoni fe'avea'i

O a Fa'ailoga o le Kanesa Fai'ai?

fa'ailoga ole kanesa ole fai'ai atonu e eseese mai lea tagata i lea tagata. Aua o le a mafua ai se suiga i faʻamaoniga o le a faʻaalia ai le nofoaga, nofoaga ma le tele o le tuma. E ui lava e masani ona i ai le tiga tigaina o le ulu, o isi faʻaʻailoga e mafai ona vaʻaia e faʻapea;

·         Tugā ulu

·         fa'ailoga mata'utia

·         faafaufau ma pua'i

·         Faigata i le savali ma le paleni

·         Nu'u

·         fa'alavelave va'aia

·         Le lelei tautalaga

·         le malamalama

·         Fa'aletonu uiga

·         fa'agesegese o gaioiga

A uma ona e va'ai i fa'ailoga nei, e mafai ona e va'ai i se foma'i fa'apitoa mo le kanesa o le fai'ai.

O ai e sili atu ona maua i le kanesa fai'ai?

E mafai ona tupu le kanesa o le fai'ai i so'o se tasi mai le fanau mai. Ae ui i lea, e sili atu ona taatele i tagata e silia ma le 70 tausaga ma lalo ifo o le 10 tausaga. Ae peitai, e sili atu ona taatele i alii. E lamatia fo'i tagata ta'ito'atasi e maua i le kanesa o le fai'ai.

E Fa'afefea ona Su'esu'eina le Kanesa o le Fai'ai?

Su'esu'ega ole kanesa ole fai'ai fa'atasi ai ma faiga fa'ata. E sili atu le malamalama, aemaise lava i le MR ma le tomography techniques. O le tele ma le nofoaga o le tuma e mafai foi ona fuafua e ala i ata. I nisi tulaga, e mafai foi ona faʻaaogaina se CT scan ma biopsy. O se faʻamaoniga mautinoa e faia ona o se taunuuga o suʻesuʻega pathological. Ole su'esu'ega tonu ole a faia e le foma'i.

O a Togafitiga o lo'o Fa'aaogaina i Togafitiga o le Kanesa o Fai'ai?

togafitiga ole kanesa ole fai'ai E masani lava ona faʻaaogaina i metotia faʻapitoa. I tulaga e le lava le taotoga, e faʻaaogaina le leitio ma le chemotherapy. A'o fuafuaina le metotia o togafitiga, o le tele o le tumo ma le itulagi o loʻo i ai e malamalama. O taotoga e masani ona faʻaaogaina pe a manaʻomia le aveese atoa o le tuma. O taotoga e masani ona faia ile biopsy ma le microbiopsy method. O le biopsy e masani ona faia i le fesoasoani a se nila mai se nofoaga lata ane e iloa ai le ituaiga tuma.

O le microsurgery e fa'aaogaina e aveese ai le tuma atoa. E sili ona lelei e faʻaitiitia ai le mamafa o le intracranial ma puipuia faʻamaoniga e fesoʻotaʻi ma le tuma. E masani lava ona sili le radiotherapy mo tuma ma'i. I le togafitiga o le leitio, lea e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaleagaina o auga soifua maloloina, o sela leaga e faʻaumatia atoa. I le chemotherapy, e tele sela e taofia mai le fa'ateleina. Chemotherapy e masani ona faaumiumi le ola o le tagata ma'i.

Totogi Togafitiga o le Kanesa o le Fai'ai

Totogi o le kanesa ole fai'ai E eseese e fa'atatau i le atunu'u o le a togafitia ai oe. Aua foi, e eseese lava le tau o le soifuaga o atunuu taitasi ma e amanaia foi le eseesega o fesuiaiga o tupe. E le gata i lea, o le poto masani a fomaʻi, o meafaigaluega a falemaʻi ma le manuia o togafitiga e aoga i tau o togafitiga.

Totogi o le kanesa ole fai'ai ile Turkey E eseese ile va ole 20.000 TL ma le 50.000 TL ile averesi. E le taugata tele le tau o le soifuaga i le atunuu. O le mafua'aga lea e maualalo ai le tau o togafitiga. Afai e te manaʻo e maua togafitiga e tusa ai ma lau paketi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou.

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting