O a isi nofoaga mo togafitiga i Turkey?

O a isi nofoaga mo togafitiga i Turkey?

I aso nei, ua fai si maualuga o le tulaga ua ausia i faiga faafomai ma togafitiga. I le tulaga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega o faʻamaʻi, o laʻasaga ogaoga e faia i tulaga o tekinolosi. E le gata i lea isi nofoaga mo togafitiga e fia iloa foi. E ui lava ua faia ni laasaga ogaoga i le suʻesuʻeina ma le mauaina o faʻamaʻi, atonu e le lava togafitiga. E tusa ai ma lea, o le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi e le mafai ona togafitia ma faʻaopoopoina se mea fou ia i latou i aso uma. O fa'ama'i 'ese'ese e pei o le toto toto ma le ma'i suka o lo'o va'aia e masani i aso nei. E le gata i lea, e oo lava i le kanesa ua amata ona iloa e masani e pei o le malulu masani. Ae ui i lea, atonu ei ai tulaga e le lava togafitiga.

Talu ai nei faiga faafomai anamua na amata ona toe lauiloa. I le faʻaopoopoga i vailaʻau faʻaonaponei, o loʻo i ai se faavae 100-tausaga, e mafai foi ona faʻaogaina auala tuai. O loʻo iai suʻesuʻega e togafitia ai tagata mamaʻi sili atu le manuia i le phytotherapy method. O auala faʻapitoa e pei ole vitamini C, ozonotherapy, Curcumin e mafai foi ona faʻaoga i tagata gasegase pe a manaʻomia.

O le a le Phytotherapy?

Phytotherapy I lona faiga sili ona faigofie, o se auala togafitiga e faʻaaoga ai laau. O laʻau e faʻaaogaina atoa pe i fomu e pei o le suauʻu, suauʻu, syrup e maua mai laau i le taimi o togafitiga. Ae ui i lea, o togafitiga e faia e ala i le vavaeeseina o se tasi pe sili atu mea mai le laau e taʻua o le phytotherapy. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le vailaʻau Atropine, lea e maua mai i faiga eseese o le vao beetroot.

O le Phytotherapy o lo'o i ai le uiga o le avea o se togafiti anamua e pei o le talafaasolopito o tagata. O metotia o le Phytotherapy e masani lava ona sili atu i togafitiga mai taimi o tagata seia oʻo i le faaiuga o le 19 seneturi. E le gata i lea, e tele faʻamaʻi ua faʻamaloloina i le phytotherapy.

I le 150 tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le faʻamamaina o meaola eseese mai laʻau ma amata ona gaosia faʻamalosi i totonu o fale suʻesuʻe. vaila'au vaila'au na amata ona faʻaaogaina atili. Pe a ma le 50 tausaga ua mavae, aemaise lava i nisi o atunuu e pei o Saina ma Siamani, e leʻi mafai e fualaau oona e faʻaaogaina vailaʻau e faʻaalia ai le manaʻoga i le togafitiga o faʻamaʻi eseese. Aemaise lava pe a malamalama e le mafai ona ausia manuia manaʻomia i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi, na liliu atu i elemene o vailaʻau anamua. Mo lenei mafuaʻaga, ua i ai se toe foʻi ogaoga i le phytotherapy.

I le tulaga ua tatou oo i ai i le taimi nei, ua amata ona faaaoga le phytotherapy i le tele o atunuu, aemaise lava i le togafitia o faamai ogaoga e oti ai e pei o le kanesa ma fatu eseese, ma i ituaiga uma o gasegase rumatika ma isi gasegase tumau. O le tele o fomaʻi ua liliu atu i lenei matāʻupu ma amata ona togafitia o latou gasegase i metotia phytotherapy.

Faatasi ai ma tulafono faatonutonu na tuʻuina atu ina ua maeʻa suʻesuʻega na faia ona o le auai o le Matagaluega o le Soifua Maloloina i le mataupu i Turkey, o le tele o vailaʻau anamua ma le phytotherapy na faʻatagaina e faʻaaogaina aloaia e fomaʻi. O le mea lea, e taua ai le maua o se fesoasoani mai fomaʻi e iai le poto e uiga i le mataupu, ae le o le faʻalogo poʻo le faʻalogo mai le taumatau agai i le agavale, aemaise o togafitiga o lau. Atonu ei ai tulaga e fa'aogaina ai laau i ni auala le talafeagai e afaina ai nai lo le manuia.

O le a le Ozonetherapy?

Osone ose vaila'au fa'apitonu'u e fausia i ni atoma okesene se tolu. E tupu e pei o ituaiga e maualuga atu le malosi o okesene masani o le ea, e diatomic. Osone e leai se lanu i le vevela o le potu ma e iai sona manogi manogi. O lona igoa e sau mai le upu Eleni ozein, o lona uiga o le “manava a le atua” po o le “sogisogi”.

Fomai osone fa'aaoga i taimi uma e fa'afefiloi ai le okesene mama ma le osone mama. Osone fa'afoma'i o lo'o iai uiga e tape ai siama ma puipuia ai le fa'ateleina o fa'ama'i. E taua i le fa'amama o manu'a ua pisia ma i le togafitia o fa'ama'i e mafua mai i siama ma siama. E iai lona uiga o se mea e sili ona aoga aemaise i manu'a vae suka.

E i ai le malosi e faʻateleina ai le toto. E fa'aaogaina i le togafitia o fa'aletonu o le toto. Osone e matua taua tele mo le toe faʻafouina o galuega faʻaola. Afai e faʻaaogaina i ni tui maualalo, o loʻo i ai le foliga o le faʻateleina o le teteʻe o le tino. I tui maualalo, o loʻo i ai le malosi e faʻagaoioia ai le puipuiga. O le faʻaaogaina o le ozone faʻafomaʻi, aemaise lava i tagata mamaʻi e vaivai pe faʻaleagaina le puipuiga, e fesoasoani i le ausia o taunuuga manuia.

O le a le Apitherapy?

apitherapyose faaupuga o lona uiga o le fa'aogaina o oloa pi mo le soifua maloloina o tagata. O se mataupu ua iloa e faapea o le meli ua tele lona sao i le soifua maloloina o tagata. E le gata i lea, o le pollen ma le royal jelly e maualuga i mea taumafa, o lea e masani ona faʻaaogaina ai le apitherapy i aso nei ona o minerale, polotini, amino acids saoloto ma vitamini o loʻo i ai. E tutusa ma le maualuga o le fiafia i apitherapy, o le numera o suʻesuʻega e faʻateleina i lea aso ma lea aso. O nei suʻesuʻega o loʻo i ai le faʻaaliga o le faʻaalia o aʻafiaga lelei o le apitherapy i tulaga o le soifua maloloina o tagata.

televave le atinaʻeina i le lalolagi, aemaise lava i atunuu i Sasaʻe Mamao. togafitiga i oloa pi ua salalau auala. Royal jelly o se mea'ai e gaosia e pi faigaluega talavou. O ni mea'ai taua tele aua latou te fafagaina le tagata lafulemu e tasi o le aiga, le masiofo pi, ma lana tama. Talu ai o tagata taʻitoʻatasi o le a avea ma masiofo latou te mauaina le sili atu o le jelly malo nai lo isi pi i le taimi o a latou fanau, e fafagaina i latou i le royal jelly i o latou olaga atoa. Ona o lenei taumafa eseese, na o le lima vaiaso e ola ai pi faigaluega ma e le mafai ona maua ni fanau. E faigofie ona maua e pi faigaluega ituaiga uma o faʻamaʻi. I le isi itu, o le masiofo pi e ola mo le tele o tausaga, e le maʻi lava ma e iai le malosi e gaosia ai fuamoa e pei o lona mamafa i aso uma. E pei ona mafai ona malamalama mai iinei, o le royal jelly e taua tele i tulaga o le puipuiga o le soifua maloloina, umi ma le toe gaosia. Ae ui i lea, e le fautuaina le faʻaaogaina o lenei meaʻai i faʻamaʻi kanesa.

Ole aofaiga e masani ona maua mai se ofaga e matua la'ititi lava. Mo lenei mafua'aga, e fa'aogaina e le au tausi lagomeli auala ma auala eseese e maua ai le tele o le jelly royal. I lenei auala, o loʻo i ai eseesega eseese i le va o le royal jelly na gaosia ma le royal jelly i le tulaga o le aofaʻi.

O mea'ai a pi, e mauoa i polotini, vitamini ma minerale, o lo'o teuina i totonu o le meli. O lenei faiga e taua tele mo le ola faanatura o pi. Ina ia maua nisi o meaʻai taua e aoina, e tuʻuina e le au tausi lagomeli mailei i faitotoʻa poʻo lalo o le ofaga i masina o le tautotogo pe a maualuga le gaosiga. Ua mamanuina mailei ina ia masaa ai polo poleni i luga o o latou vae i totonu o le atigi pusa pe a latou ui atu i pu vaapiapi e tatau ona ui atu ai pi.

O a Fa'ama'i e Fa'asaoina e Vailaau Su'i i Togafitiga?

Su'ega vaila'au E fesoasoani i le togafitia o le tele o faʻamaʻi eseese.

Fa'ama'i Kanesa

·         Fa'alavelave e feso'ota'i ma togafitiga o le kanesa

·         Lagolago ma togafitiga i fa'ama'i uma o le kanesa

Fa'ama'i Fa'a'ivi

·         Tendinitis ma Bursitis

·         Faʻailogaina

·         Meniscus

·         sulugatiti hernias

·         tulilima tenisi

·         rūmatism aano vaivai

·         Lupus

·         rumatika inflammatory

·         faama'i maso

Fa'ama'i Fa'amamago

·         Ulcerative Colitis

·         Fa'afitauli o le ate

·         Crohn's

·         Fuga gao

·         F.M.F.

·         Faamaʻi Celiac

·         papala duodenal

·         Spastic Colitis

·         reflux

·         Hemorrhoids ma Fissures

·         Faigata ma le manava manava

Fa'ama'i Pa'u

·         Fuafua

·         Sone

·         Chronic Luga Ticker

·         eczema

·         Atopic Dermatitis

·         Penina

Fa'ama'i Fa'amama

·         bronchitis faaumiumi

·         Asthma

·         COPD

Su'i Fa'afoma'i i Turkey

O isi metotia fa'afoma'i e fa'atupuina maualuga i Turkey. O le iai o fomaʻi faʻapitoa i totonu o le atunuʻu e mafua ai atinaʻe i le matata o vailaʻau iinei. E le gata i lea, o le maualuga o le fesuiaiga o tupe mai fafo e fesoasoani i le atinaʻeina o turisi soifua maloloina. Mo le tele o tagata mai fafo, o le mauaina o togafitiga i Turkey e taugofie tele. isi vaila'au i Turkey Afai e te manaʻo e maua faʻamatalaga e uiga i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou.

 

 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting