Fa'aliliuina Laulu i Turkey

Fa'aliliuina Laulu i Turkey

togafitiga fa'aulu ulu, E matua aoga i tagata e maua i le pala. O le pa'u o lauulu po'o le pala o lona uiga o le lauulu i luga o le ulu e maligi, e le toe tupu. E mafai fo'i ona ta'ua le fa'atupuina o lauulu o le aoina mai o sulu mai le vaega fulufulu ma toe fa'asolo i totonu o le vaega o le ulu. E ui ina manino mai o le tagata maʻi na faia se suiga o lauulu i le taimi muamua, ae o le a le iloa i le lumanaʻi na faia lona lauulu. 

O a Fa'afuaga o Laulu?

O lauulu e iai se foliga e mafai ona maligi i le taimi. O le gau o lauulu e mafai i nisi taimi ona fesoʻotaʻi ma meaʻai a le tagata pe mafai foi ona fesoʻotaʻi ma le tulaga o le olaga. E mafai fo'i ona pa'u'u lauulu i le vaitau. Ae ui i lea, o le mafuaʻaga autu o le gau o lauulu o mea faʻapitoa i le lautele. E ui lava e leʻo manino le mafuaʻaga o le paʻu o lauulu, e sili atu le malosi o le gau o lauulu o loʻo vaaia i alii. Afai fo'i e iai ni fa'afitauli o le pa'u o lau lauulu, e tatau lava ona iai sau au'ili'iliga ma fa'ai'uga i togafitiga fa'atosina lauulu. E tusa lava pe iai sau togafitiga faʻapipiʻi lauulu, e le tatau ona e tuulafoaia le tausiga o lauulu ma faʻaeteete ia aua neʻi leiloa. 

Mo Ai e Talafeagai Togafitiga Fa'aliliuina Laulu?

Togafitiga o le suia o lauulu E ui lava e talafeagai mo le tele o gasegase, ae sili ona talafeagai mo gasegase i luga atu o le 24 tausaga. Aua o le pa'u o lauulu, lea e le toe vaaia, e faatoa iloa lava pe a uma le 24 tausaga. I le taimi lava e tasi, e tatau i le tagata ona lava le aofaʻi o tagata foaʻi. A leai, e le mafai ona fa'aogaina le togafitiga o lauulu e pei ona mana'omia. Afai e te manaʻo foʻi e fai se suiga o lauulu Togafitiga fa'atupu lauulu o Turkey e mafai ona e faʻaogaina nofoaga. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga eseese mai falemaʻi iinei ma aʻoaʻo e uiga i togafitiga eseese o lauulu. 

O le isi mafuaaga o le gau o lauulu e mafai ona faʻaalia o le kanesa. Ae paga lea, o le togafitiga o lauulu e le talafeagai mo nei gasegase. Aua i gasegase o le kanesa, pe a uma le togafitiga, o le lauulu e amata ona tupu na o ia. a E leai se mana'oga e faia ni togafitiga fa'aopoopo mo lenei mea. 

O a Ituaiga Laulu Laulu?

Ua tele tausaga o fa'aaogaina togafitiga o le toe suia o lauulu. O metotia na faʻaaogaina i aso anamua ua suia i le taimi. I aso nei, e tele auala e faʻapipiʻiina ai lauulu. E ui lava e tele auala i togafitiga faʻapipiʻi lauulu, o le 3 sili ona faʻaaogaina auala o FUE, DHI ma FUT techniques. E aofia uma faiga eseese ma e talafeagai mo tagata eseese. E mafai ona e aʻoaʻoina e uiga i nei metotia i le vaega o totoe o la matou tusiga. 

FUT Technique; I le FUT hair transplanted technique, o tagata foaʻi lauulu e ave mai le tagata e matua aveese atoa mai le paʻu. I se isi faaupuga, o tagata foaʻi e maua e ala i le tipiina o le ulu o le tagata maʻi i ni fasi pepa. O le au foa'i ua ave e toe fa'atūina fo'i i le vaega o le tula. O lenei metotia o se metotia sili atu ona tuai nai lo isi. I le taimi lava e tasi, e sili atu le avanoa mulimuli i aso nei ona e tuua ai maʻila i luga o le ulu. 

DHI Technique; E mafai ona matou fai atu o le DHI technique o le auala fou lea e faʻaaogaina ai lauulu i aso nei. O loʻo vaʻaia o le auala lava lea e tasi e pei o le FUE technique ma le ituaiga peni tutusa e faʻaaogaina. O le sapphire tip peni e mafai ai ona ave saʻo mai lauulu lauulu mai le ulu. I le auala lava e tasi, faʻafetai i lenei metotia, e le manaʻomia le tatalaina o se auala fou mo le faʻanofoina o le ulu. Aua a tui le peni safaira i totonu o le vaega o le a totō ai, e totō saʻo lava lauulu lauulu. 

FUE Technique; E ui lava o le FUE technique o se auala sili atu nai lo le DHI metotia, e masani lava ona fiafia i aso nei. E sili ona aoga mo tagata gasegase e le tuʻua ai ni faʻailoga ma e matua leai lava se tiga. O se peni faʻapitoa e faʻaaogaina e aoina ai lauulu lauulu. Ae ui i lea, o lenei peni e faʻaaogaina e tatala ai auala mo le faʻamoemoe o le totoina o lauulu lauulu. 

Aisea e 'ese'ese ai Togafitiga Fa'aliliuina o Laulu i Turkey?

O togafitiga fa'atosina o lauulu o ni togafitiga taua tele. O nisi taimi atonu e mana'omia ai le faia o se suiga o lauulu i luga o le ulu atoa. E tusa lava po o le a le itulagi, o le tagata o le a faʻaaogaina togafitiga o lauulu e tatau ona avea ma se tagata tomai faapitoa. A leai, o le a iai ni tulaga lamatia ma o le a le fiafia le tagata maʻi ile togafitiga o lauulu. O togafitiga fa'atosina o lauulu ose ituaiga o togafitiga fa'alelei. O le mea lea, o le fa'amalieina o le ma'i e matua taua lava. O se taunuuga, o le lauulu e totoina o le a suia atoa foliga o le tagata maʻi. 

Afai e te suʻesuʻeina tau o togafitiga faʻasolosolo lauulu i Egelani, Siamani poʻo Polani, o le ae iloa e tatau ona e totogia toetoe lava o se tamaoaiga. E taua tele le tatau ona foliga matagofie, faʻapea foʻi ma le le luluina o le paketi a le tagata maʻi. Tau togafitiga fa'aulu ulu i Turkey maualalo nai lo isi atunuu. Ae aua nei avea lenei mea ma mea e aumaia ai mafaufauga leaga i lou mafaufau. E le o se taugofie e i ai ona e le lelei pe leai foi ni fomai faapitoa. I se isi itu, o le tulaga lelei o le soifuaga i totonu o le atunuu e maualuga, ae o tau e maualalo. Ua faailoa mai ai ua maualuga le tulaga o le soifuaga. Ae ui i lea, o fomaʻi o loʻo tautua i le atunuʻu e maualuga le tomai ma agavaa. I le taimi lava e tasi, talu ai o le fesuiaiga o tupe i totonu o le atunuu e maualuga, o lau tupe o le a talisapaia i le atunuu. Mo nei mafuaʻaga uma, e ese le togafitiga o lauulu i Turkey. 

Tau Lisi Laulu i Turkey 

O le mea e leaga ai, o togafitiga fa'aulu ulu e le o aofia i le inisiua aua o lo'o ufiufi e mea fa'alelei. I se isi faaupuga, e tatau i le tagata maʻi ona totogi le tau o le togafitiga o lauulu. I lenei tulaga, e manaʻo tagata gasegase e aloese mai tau maualuga. Togafitiga fa'atupu lauulu i Turkey e fiafia e avea O matou, e pei o Asktreatments, e tuʻuina atu le faʻamautinoaga o togafitiga o lauulu i Turkey. Togafitiga o le fa'atupuina o lauulu i le tulaga o se afifi tau e tusa ma le 1600 Euro. I totonu o le lautele o le afifi, e mafai ona e mauaina:

  • Faletalimalo i le taimi o togafitiga 
  • VIP felauaiga i le va o malaevaalele-faletalimalo-falemai
  • Seti fa'ato'a fa'aulu lauulu 
  • Vailaau
  • Su'ega ma su'ega 

E mafai ona e mauaina lenei afifi mo na o le 1600 Euro. Pau lava le mea e tatau ona e faia mo lenei mea o le faʻafesoʻotaʻi matou. 

 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting