O le a le Fa'aliliuina o Laulu?

O le a le Fa'aliliuina o Laulu?


Fa'agasologa o le suia o lauuluE lauiloa o se togafiti faʻafomaʻi e faʻanofo ai lauulu mai se vaega foaʻi i se vaega paʻu pe manifinifi o le ulu. E galue e ala i le aveeseina o follicles lauulu soifua maloloina mai vaega o le ulu o loʻo tupu aʻe ai lauulu ma totoina i vaega o le ulu e manifinifi pe pala. Laulu liia; Talu ai e le afaina i le fa'agasologa masani o le pa'u o lauulu, e mafai ona tumau tumau i totonu o le nofoaga totō. Fa'atosina o lauulu e ofoina atu se fofo masani ma tumau i le pa'u o lauulu.


E i ai se Fa'aaliga Faanatura I'uga o le Fa'aliliuina o Laulu?


Ioe, o taunuʻuga o le faʻauluina o lauulu e matua foliga masani lava. E mafua ona o le faʻagasologa e aofia ai le faʻafeiloaʻi o lauulu o loʻo i ai nei mai nofoaga foaʻi ma toe faʻapipiʻi i totonu o nofoaga o loʻo i ai le pala poʻo le manifinifi. O fa'ai'uga e foliga fa'alenatura a'o foliga ma fa'alogoina e pei o lou lava lauulu. Mo fa'ai'uga fa'alenatura, e tatau ona fa'atino e se foma'i fa'apitoa ma poto masani o lo'o iloa auala eseese o le fa'atinoga ma o lo'o i ai meafaigaluega sa'o. Faia lelei, o le taunuuga o le a le mafai ona iloa mai lou uluai lauulu lauulu.


Pe tumau ea i'uga o le Liuaina o Laulu?


Ioe, o taunuʻuga o le faʻauluina o lauulu e matua tumau. Talu ai e aoina mai lauulu lauulu mai le vaega foaʻi, latou te le aʻafia i le faʻagasologa masani o lauulu i soʻo se auala. I se faapuupuuga, e mafai ona latou nonofo i le nofoaga totō mo le olaga. Ae ui i lea, e sili atu ma le tasi le taotoga atonu e manaʻomia e faʻatatau i le tagata ma le maualuga o le gau o lauulu. I le taimi lava e tasi, e ui lava e seasea, o nisi tagata e mafai ona paʻu lauulu i le vaega foaʻi. Mo lea mafua'aga, e matua taua tele le fa'atalanoaina o fa'amanuiaga ma a'afiaga o le fa'aliliuina o lauulu ma se tagata tomai fa'apitoa tau soifua maloloina muamua.


O ai Sui Tauva Talafeagai mo le Liuaina o Laulu?


E masani ona talafeagai le fa'aliliuina o lauulu mo tagata o lo'o i ai le pala o tama. O le sui sili mo le totoina o lauulu o i latou o loʻo i ai pea nisi o latou lava lauulu, talu ai o le nofoaga lea e ave ai le follicles lauulu foaʻi. I le taimi lava e tasi, o se sui lelei mo le totoina o lauulu e tatau ona i ai ni faʻamoemoega moni e uiga i taunuuga o le faʻatinoga. Talu ai e le mafai e le faʻagasologa o lauulu lauulu ona toe faʻafoʻi le pigmenti i le lauulu paʻepaʻe ma e le mafai foi ona fatuina ni lauulu fou e leʻi tupu muamua.


O le a le Tausaga e Sili ona Talafeagai mo Togafitiga o Laulu?


E mafai ona fa'aoga le suiga o lauulu i so'o se matua. Ae ui i lea, o tausaga sili ona talafeagai mo togafitiga e masani lava i le va o le 25 ma le 45 tausaga, pe a faʻagesegese le fua o le paʻu o lauulu. Ona o le le mautonu ma le saoasaoa o le alualu i luma o lauulu i tagata i lalo ifo o le 25 tausaga, e ono fautuaina tagata laiti e faatali. E taua tele foʻi le faʻatali o tagata mo le faʻamautuina o le gau o lauulu aʻo leʻi amataina togafitiga faʻapipiʻi lauulu. E fesoasoani lea i le foma'i e fuafua le fuafuaga sili ona lelei ma aoga.


O le a le umi e fa'aliliuina ai lauulu?


O le umi o le fa'atupuina o lauulu e mafai ona fesuisuiai e fa'atatau i le tele o le vaega e togafitia ma le numera o follicular units e fa'atupuina. O le tele lava o le tautala, o togafitiga laiti e na'o ni nai itula, ae o togafitiga tetele e mafai ona o'o atu i le 8 pe 9 itula e fa'amae'a ai le fa'agasologa atoa. O le umi o le faʻasologa o lauulu e tatau ona faʻatalanoaina ma le fomai tipitipi aʻo leʻi amataina le togafitiga, ina ia mafai ona e fuafua lau polokalame e tusa ai.


Mea e Manatunatu i ai Pe a uma le Liua o Laulu


A maeʻa le faʻauluina o lauulu, e matua manaʻomia ma taua le mulimuli i faʻatonuga na tuʻuina atu e le fomaʻi tipitipi ina ia mafai ai ona faʻatumauina taunuuga i le umi e mafai ai. E tutusa foi le taua o le faia o le tumama lelei o le ulu e ala i le fufulu masani ma le aloese mai le ulaula. Afai ei ai ni ou atugaluga po'o ni fesili e uiga i le tausiga o lau lauulu ua totoina, e taua le talanoa i le foma'i tipitipi mo le fautuaga sili ma le lagolago.


2023 Tau Lisi Laulu 


O le tau o le taotoga o lauulu; O le maualuga o le pa'u o lauulu e mafai ona fesuisuiai tele e faalagolago i le tele o mea eseese e pei o le ituaiga o togafitiga ma taunuuga manaʻomia. O le numera o faʻapipiʻi e manaʻomia e mataʻina foi. Aua o le tele o sulu o le a sili atu tupe e alu ai. Ina ia maua se manatu sili atu e uiga i le tau o le totoina o lauulu taʻitoʻatasi, e sili ma saʻo le faʻatalanoaina o tau o lauulu lauulu ma lau fomaʻi.
 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting