O Türkiye o se Filifiliga Lelei mo Abdominoplasty?

O Türkiye o se Filifiliga Lelei mo Abdominoplasty?

i le manava ma lalo o le umbilicus paʻu sagsO faʻafitauli vaivai e le mafai ona faʻaumatia i meaʻai ma faʻamalositino e mafai ona foia i le abdominoplasty. O faʻafitauli o le sagging, lubrication ma taʻe e tupu ona o le maʻitaga, vaega o le cesarean, faʻateleina le mamafa ma le gau e mafai ona faigofie ona faʻaumatia e ala i taotoga faʻalelei.

I le faʻaopoopoga i faʻalavelave e faʻatinoina i le lautele e faʻaumatia ai faʻafitauli faʻaleagaina i totonu o le manava ma le pito i lalo, pe a fai o faʻafitauli o le lubrication ma le sagging e tupu naʻo le itulagi i lalo ifo o le manava, o le tulaga lea. Iti lou toalua faʻaloloa atonu e lava le taotoga. Mini abdominoplasty taotoga o se taotoga faigofie tele i tulaga o le taimi talosaga ma le toe faaleleia puupuu. E eseese taimi e toe fa'aleleia ai e fa'atatau i tagata ta'ito'atasi, mausa ola ma uiga fa'atulagaina o le tino. I le tulaga o aso nei, o mea fou i le matata o vailaʻau ua faʻafaigofie ai le faʻatinoina o lenei ituaiga taotoga ma le manuia, e pei o isi ituaiga o taotoga.

O le a le Abdominoplasty?

E faʻaaogaina e faʻaumatia ai faʻafitauli sagging e tupu i totonu o le manava ma mafua ai aʻafiaga leaga i le mafaufau o tagata i tulaga o mea faʻalelei. matagofie taʻotoga taʻotoga lou toalua faʻaloloa ia da abdominoplasty ta'ua o le taotoga. O lenei ituaiga taotoga, lea e maua ai se faʻaleleia atili o foliga vaaia o le tino pe a maeʻa le taotoga, e iai ni aʻafiaga e pei o isi taʻaloga uma. O nei tulaga lamatia o le a faʻamatalaina auiliili i tagata mamaʻi e fomaʻi tipitipi. E le gata i lea, o aʻafiaga e fesoʻotaʻi vavalalata ma masaniga masani o tagata mamaʻi.

O le ulaula ma le ava malosi, le faʻamalositino poʻo le le lava o le faʻamalositino e iai se aafiaga tuusaʻo i le manuia o le taotoga. O le fa'aoso o le pute, lea e afaina ai le tulaga o lavalava eseese e pei o sakete, ofu ma ofuvae, o le a mou atu i se tulaga tele pe a uma le taotoga. O lenei taʻaloga, lea e faʻamalamalamaina ai le laina puimanava ma folafola atu se foliga faʻalelei o le manava nai lo le taimi o le taotoga, e faia i se tipi na faia i luga aʻe o le pubic region ma lalo ifo o le manava. O lenei tipi, lea e umi atu nai lo le laina cesarean, o le a lava mo le taotoga abdominoplasty laiti. Pe a manaʻomia foʻi ona faʻalautele le manava pito i luga, e tatau ona sui le nofoaga o le manava.

O le a le fa'amoemoega ole Abdominoplasty?

Fa'ata'otoga o le manava e faia le taotoga mo se manava mafolafola ma se foliga laʻititi o le tino. I le faaopoopo atu i le tele o le lubrication ma le sagging i le manava ma le manava, pe a iai se faʻafitauli o le lubrication i le puimanava ma le suilapalapa, faʻatasi ai ma le liposuction. lou toalua faʻaloloa fa'agaioiga e mafai ona fai faatasi. O le tatalaina o le paʻu o le paʻu ona o le matua e mafai ona faigofie ona aveese i lenei taotoga. Faatasi ai ma maso o le manava ma le paʻu o loʻo faʻaloloa, e mafai foi ona paʻu le mamafa. Fa'ata'otoga o le manava A maeʻa le taotoga, o le faʻaitiitia o le tasi pe lua lapopoa e faʻamoemoeina i le tino o tagata mamaʻi. O le tino o le bikini e maua i le manava mafolafola ma le manava susu. O le faia o le ata na maua e ala i le taotoga faʻalelei ma faʻamalositino e amata pe a maeʻa le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga.

Manaʻoga faʻaloloa taʻotoga A'o fa'aleleia atili foliga fa'aletino, e fa'atupula'ia fo'i le talitonuina o tagata. O lenei metotia e maua ai foʻi faʻamanuiaga faʻapitoa i le mafaufau i tagata. O le mea lea, o se lagona lelei ma le maualuga o le talitonuina o le tagata lava ia e faʻatatau i tagata mamaʻi ma faʻalavelave faʻalelei.

O a Tulaga o lo'o Fa'aogaina ai le Ta'otoga a le Abdominoplasty ia Ai?

Ose faiga fa'a tino e fa'aogaina e tagata e tele i le manava e le mafai ona 'ave'esea e ui lava i a latou mea'ai ma fa'amalositino.. E tosina atu ai le mafaufau i le mea moni e sili ona lelei le taotoga faʻalelei pe a uma ona fanau mai ile cesarean poʻo tulaga e mafua ai le tele o le mamafa, e pei o le tele o maʻitaga.

O se metotia e faʻaoga i tagata ua faʻaleagaina o latou tino. A maeʻa ia tulaga, e mafai e tagata o loʻo i ai le manava, maso ma le paʻu o le tino e le toe foʻi i se tulaga masani ma le le mautonu na o latou lava, e faigofie ona toe maua o latou foliga tuai. Fa'ata'otoga o le manava app O se metotia fautuaina mo gasegase e leai ni faʻamaʻi tumau ma e talafeagai mo faʻamaʻi. Peita'i, e le mafai ona faia lea ta'otoga i tagata e iai fa'afitauli fa'aumi e mafai ona taofia ai le fa'atupu toto, e pei o le ma'i suka. Ina ia mafai ona faʻamalolo manuʻa, o nisi faʻalavelave e le tupu, ma le faʻagasologa o le taotoga ia manuia, e le tatau i tagata gasegase ona maua i faʻamaʻi tumau.

O le a le Fa'asologa o Sauniuniga mo le Abdominoplasty?

Manaʻoga faʻaloloa i lou taotoga A maeʻa ona faia le faʻaiʻuga, e tatau i tagata gasegase ona mulimuli i faatonuga a latou fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o vitamini ma nisi vailaʻau, ulaula ma le ava malosi. E taua tele lenei mea mo le manuia o le taunuuga. Afai e iai le masani o tagata mama'i o le ulaula ma le inu ava malosi, e tatau ona tu'ua nei mausa pe a ma le 2 vaiaso a'o le'i faia le taotoga.

Afai e tupu se malulu, fulū, poʻo se isi lava maʻi i le taimi faʻatali o le taotoga, o le a aoga le tolopoina o le taotoga. O gaioiga e pei o le ta'ele o le la, soona faamalositino, ma meaai maualalo-kalori e tatau ona aloese mai le faagasologa. Gaoioiga e pei o le mafaufau loloto, paleni taumafa, savali i fafo, lea o le a aʻafia lelei ai le faʻamalologa, fesoasoani i tagata mamaʻi i le mafaufau ma le tino.

O a Talosaga a le Abdominoplasty?

Mafolafola lou toalua faʻaloloa taotoga e faia i le va o 2-4 itula i lalo o tulaga masani. O taotoga laiti abdominoplasty e masani ona faia i totonu ole tasi ile lua itula. lautele lou toalua faʻaloloa I le taotoga, o le a tatalaina le tipi i le pito i luga o le pudding i le va o ponaivi suilapalapa e lua. E tatau foi ona tatala se taga lona lua ina ia vavae ese le sootaga o le pute ma isi masini.

Iti abdominoplasty i taotoga E le suia le nofoaga o le pute, ae i le tele o taotoga o le manava, e suia foi le nofoaga o le pute. E fa'amautinoa o lo'o fa'aloloa le aano o le pa'u mai itu uma aga'i i ivi. O se mea lapo'a tele e aveese mai le vaega mautu ina ia fa'ailoa ai maso o lo'o i lalo. O maso o le manava e maua e faʻapotopotoina i le ogatotonu ma suʻia i latou foliga fou ma faʻapipiʻi i lenei auala. A maeʻa lenei gaioiga, o le paʻu i luga o le pito i luga o le a toso i lalo ma faʻalautele lelei. Ua tu'u le fa'amau i lona nofoaga fou, su'i ma fa'amau. Ina ia aveese le toto e le manaʻomia ma le edema mai le faʻaputuina i totonu, o loʻo faʻapipiʻi se alavai i le vaega o taotoga. Faafetai i nei paipa, e mafai ona aveese le toto ma le vai i totonu o le manuʻa.

Manaʻoga faʻaloloa taotoga E tele lava ina faia i lalo o le fa'ama'i lautele. E le gata i lea, e mafai ona faia faʻataʻitaʻiga ma faʻamaʻi faʻapitonuʻu ile taotoga mini abdominoplasty. Ae ui i lea, o le nofouta i le faʻalauteleina ma le tosoina o faʻagaioiga i le faʻamaʻi faʻapitonuʻu, e ui lava e leai se tiga, e le sili atu le faʻamaʻi faʻapitonuʻu ona e ono mafua ai le maʻisuka.

Abdominoplasty ma Fa'asologa Fa'aleleia

Manaʻoga faʻaloloa taotoga sonrası faaleleia faagasologa E eseese e tusa ai ma fausaga metabolic ma le lelei o le olaga o tagata gasegase. O le umi o le nofo ai o tagata gasegase i le falemaʻi e mafai ona ni nai itula poʻo ni nai aso. E masani lava i tagata gasegase e maua le tiga ma le tiga i nai aso muamua. O nei fa'afitauli e mafai ona fo'ia i vaila'au fa'ama'i ma vaila'au tiga e tu'uina atu e le foma'i.

O le taele ma le toe faafou o laei e tusa ai ma le fautuaga a le fomaʻi e fesoasoani i le taimi e toe faʻaleleia ai le vave. O suture i luga o le paʻu o le a aveese pe a maeʻa le vaiaso. Talu ai o isi su'i o lo'o totoe o su'i fa'alelei, e fa'amavae na'o latou. E amata ona mama ma fa'aitiitia fa'ailoga ma'ila pe a ma le 1 le tausaga. Peitaʻi, e lē mafai ona mou atoa atu nei faailoga. Talu ai o nei maʻila o loʻo i luga o le laina bikini, latou te le iloa i le tepa muamua mai fafo. E ui lava e le o faʻamoemoeina se tuʻu saʻo lelei pe a maeʻa le vaiaso muamua, ae o se mataupu taua mo tagata gasegase e amata savali. E taua le amataina o gaioiga faaletino ma faamalositino i se taimi vave e mafai ai ina ia vave ona lagona loʻu foliga tuai. Ae ui i lea, e tatau ona aloese mai faamalositino mamafa i lenei faagasologa.

O le a le Vaaiga Fou ina ua uma le taotoga o le Abdominoplasty?

Fa'ata'otoga o le manava taotoga sonrası E mafai ona maua se silhouette atoatoa i tulaga o foliga vaaia faaletino. Faatasi ai ma le talitonuina o le tagata lava ia e aumaia e se foliga fou ma atoatoa, o tagata gasegase e liua i tagata fiafia ma sili atu ona lelei. O se tasi lea o taunuuga sili ona manuia o le taotoga o le manava. Pe a faʻaaogaina e tagata gasegase se olaga paleni ma tausia a latou meaʻai i se auala mautu ma aoga, e mafai ona faʻaogaina a latou ata fou mo le tele o tausaga. O le Abdominoplasty ose taotoga talafeagai mo fafine e le o mafaufau i se maʻitaga fou i se taimi lata mai ma mo alii ua ausia se vaega o latou mamafa lelei. E matua taua lava i tulaga tumau i tulaga o le faatumauina o nei tulaga. E pei o gaioiga masani uma lou toalua faʻaloloa lou taotoga E taua tele le faʻatinoina e fomaʻi faʻapitoa i le fanua ma i totonu o falemaʻi atoatoa poʻo i totonu o falemaʻi. Talu ai o le taotoga o le manava e le o se auala e paʻu ai le mamafa, e fautuaina e pulea le mamafa ae le o le maua pea o le mamafa tele. O le toe foʻi mai o tagata mamaʻi i galuega ma olaga faʻaagafesootai pe a uma le taotoga e faʻalagolago i le fausaga o latou tino ma le saoasaoa o le toe faʻaleleia. E matua taua tele mo se vaitaimi toe faʻaleleia lelei le le siiina o mea mamafa ma aua le faia ni gaioiga faʻamalositino i le taimi lava e maeʻa ai le toe faʻaleleia.

Su'ita'i Talafeagai mo Ta'otoga Abdominoplasty

Fafine ma alii o loʻo i ai faʻafitauli i le faʻaputu pea o gaʻo i totonu o le manava i meaʻai ma faʻamalositino, faʻapea foʻi ma taʻetaʻe ma faʻapipiʻiina i totonu o le manava, ma faʻavaivaia maso o le manava. lou toalua faʻaloloa togafitiga o sui tauva talafeagai mo O tama'ita'i o lo'o mafaufau e fa'afanauina e tatau ona tolopo le taotoga o le manava se'ia mae'a lenei faiga.

O le a le mea e fa'amoemoeina pe a uma le Abdominoplasty?

Manaʻoga faʻaloloa taotoga A maeʻa le taotoga, e manaʻomia e tagata ona nofo i le falemaʻi mo le 1-3 aso ile averesi. E masani lava ona maua le fula ma le tiga pe a uma lenei taotoga. O nei faʻafitauli e mafai ona tupu mo ni nai aso. Ina ia faʻaitiitia le tiga, o le a tuʻuina atu e le fomaʻi ni vailaʻau tiga i tagata.

O alavai e pipii i le manava e aveese i le va o le 1 ma le 3 aso talu ona uma le taotoga. E aveese su'i i totonu ole 1-3 vaiaso. E mafai ona toe fo'i mai ma'i ile galuega ile 2-4 vaiaso. A maeʻa ni nai masina, e mafai e tagata ona lagona atoatoa le tutusa e pei o le taimi muamua. O gaioiga fa'aletino uma e mafai ona fai faigofie. E 9-12 masina mo le fa'aalia o ma'ila e le manino. Ae ui i lea, o le a leai se mea e pei o le mou atu atoa o faailoga su'i. Talu ai e mafai ona natia faʻailoga faʻailoga i lalo o se ofu taʻele poʻo se bikini, e leai se faʻafitauli i lenei tulaga.

Manaʻoga faʻaloloa taotoga O le tele o tagata na faia taotoga e mafai ona faʻasaoina le ata na maua pe a maeʻa le taotoga mo le tele o tausaga ma faʻamalositino masani ma paleni taumafa.

Vaitaimi o le ma'itaga ina ua uma le Abdominoplasty

Manaʻoga faʻaloloa taotoga O se tasi o mataupu e sili ona suʻesuʻeina e tagata o loʻo mafaufau e fai se manava o le maʻitaga o le a mafua ai ni faʻafitauli pe a uma le taotoga o le manava. E le afaina ai le ma'itaga o le ma'itaga. E le gata i lea, e le o se ituaiga taotoga e mafua ai ni faʻafitauli i le taimi o le maitaga. Manaʻoga fa'aloloa taʻotoga O le taimi talafeagai mo le maʻitaga i fafine na faia taotoga e faʻatatau tonu i le maeʻa o le toe faʻaleleia o le taotoga. O le a le umi pe a uma le taotoga e maʻitaga e tatau ona filifili e fomaʻi. O le isi mataupu taua o le umi e tatau ona faatali ai tina e fia faia se taotoga o le manava pe a uma le maitaga i lea faiga. O le taimi lelei mo le taotoga o le manava pe a uma le maitaga e tusa ma le tasi le tausaga talu ona fanau mai. I lea faiga, e mautinoa ai le fa'aitiitia o le mamafa o le tina i le tele e mafai ai ona o le fesoasoani i taumafa masani, fa'asusu ma fa'amalositino. E le gata i lea, e taua foi le fuafuaina o tikeri saʻo o taʻetaʻe ma sagging. O fafine e le o mafaufau e uiga i se maʻitaga fou ma manaʻo e faʻalautele le manava e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma fuafua le taotoga pe a maeʻa le tasi tausaga talu ona fanau. Manaʻoga fa'aloloa O tama'ita'i na faia taotoga e ono o'o i ni tulaga fa'alolo'i ma ta'e fou pe a uma ona fananau mai. O le mafuaaga lea, e sili ai mo tina ma‘itaga o loo mafaufau e toe ma‘itaga, ona toe tolopo lenei taotoga mo sina taimi.

Fa'ata'otoga o le manava taotoga O le Abdominoplasty e mafai ona faigofie ona faia i tagata mamaʻi uma e leai ni faʻafitauli i lo latou soifua maloloina lautele, o le laʻititi laʻititi e le itiiti ifo i le 1 tausaga le matua, ma e le o mafaufau i se maʻitaga fou mulimuli ane, ma e leʻi faia se taotoga tele i le vaega manava muamua.

O le a le umi e fai ai le Abdominoplasty?

Aofai abdominoplasty O le taotoga atoa o le manava, e taʻua foi o le tummy tuck, e masani ona faia i le va o le 3-3,5 itula. Ae ui i lea, o le taotoga e mafai ona oʻo atu i le 4 itula i tagata e tele le manava. O lea la lou toalua faʻaloloa taotoga taimi eseese e faalagolago i tagata taitoatasi. O le ta'otoga laititi o le manava e faia i taimi pupuu i tagata mama'i e vaivai le pa'u ma fa'afitauli fa'aletonu. Ole taotoga ole tummy tuck ole se taotoga e faia ile tusa ole itula ma le afa.

E pei o soʻo se taotoga faʻapitoa lou toalua fa'aloloa E iai ni fa'alavelave e ono tupu pe a uma le taotoga. Faatasi ai ma nei faʻalavelave faʻalavelave, o mea sili ona taua o le tafe toto ma faʻafitauli faʻamaʻi. Mo lenei mafuaʻaga, e matua taua tele mo tagata mamaʻi le faʻaeteete i le taimi o le postoperative period, faʻaaoga vailaʻau e faʻatonuina e le fomaʻi, ia aloese mai gaioiga faʻafuaseʻi ma fai laei masani.

Vaitaimi Toe Fa'aleleia ile Ta'otoga Fa'atama'i

Manaʻoga faʻaloloa O le taimi e toe faʻaleleia ai le taotoga o se tasi lea o autu e fiafia i ai. O nei faiga e eseese e faalagolago i tulaga o le taotoga. I se tulaga lautele, e mafai ona faʻateʻa maʻi pe a uma ona nofo i le falemaʻi mo le 1-2 aso. E le gata i lea, o gasegase lou toalua faʻaloloa mai taotoga E taua tele fo'i lo latou ofuina o se kosi fa'apitoa mulimuli ane. A faʻaauau pea ona ofuina lenei corset mo le tusa o le masina, e mafai ona oʻo atu le manava i le mea e manaʻomia ma faʻateleina le lelei o le taotoga. Pe a ma le 3-4 itula talu ona uma le taotoga, e mafai e tagata gasegase ona tutu i luga ma savali ma le fesoasoani a se tasi. I le isi aso o le taotoga, e mafai e tagata gasegase ona amata savali lemu e aunoa ma se lagolago. E masani lava ona lagona e tagata gasegase le tiga mo sina taimi ona o le faʻaogaina ma le suʻiina o le manava i le taimi o le taotoga. E ui lava o lenei tulaga e masani lava, e mafai ona faʻaumatia le tiga i vailaʻau faʻamaʻi o le a tuʻuina atu e le fomaʻi.

Manaʻoga faʻaloloa mai taotoga A maeʻa le 2-3 aso, e lelei mo tagata gasegase e taʻele. E mafai ona latou o mai i se setete e mafai ai ona latou faia a latou galuega masani na o latou. I le vaiaso muamua, o le a le mafai ona fusi atoatoa le su'i. Mo lea mafua'aga, e ono iai ni fa'afitauli o le tiga i gasegase ona o gaioiga e pei o le fa'amalosi, mafatua ma tale. E mafai ona fa'aleagaina su'i pe a ogaoga nei gaioiga. Mo lenei mafuaʻaga, e matua taua tele le aloese mai lenei mataupu i le tele e mafai ai.

Tau Ta'otoga Abdominoplasty i Turkey

Türkiye'de abdominoplasty taotoga E le gata i le fa'ataunu'uina ma le manuia, e fa'apea fo'i ona fa'asilisili i totonu o le lautele o tagata tafafao maimoa mai le soifua maloloina aua e matua'i taugofie. I Turkey abdominoplasty taotoga E mafai ona e fa'afeso'ota'i la matou kamupani e maua ai fa'amatalaga e uiga i tau, falema'i ma le tele o isi mea.

 

 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting