Gastric Bypass Tau Türkiye uma e aofia ai

Gastric Bypass Tau Türkiye uma e aofia ai

O le taotoga o le gastric bypass o se ituaiga tu'ufa'atasi o taotoga ma e masani ona faia.. O le ta'otoga o le gastric bypass ose togafiti fa'atosina e fa'atosina mai ai fa'ai'uga manuia i togafiti fa'ama'i e fa'afefe ai le tino puta. O le autu autu o lenei taotoga o le faʻaitiitia o le manava o le manava, aʻo le faʻaogaina o meaʻai e faʻaitiitia ona e faʻapuupuu le ala e ui atu ai i le tootoo laiti. O le vaega muamua o le manava e vavae ese mai le manava o loʻo i ai i se auala e tumau ai i le tulaga e tusa ma le 30 50 cc. A maeʻa lenei gaioiga, o se vaega o le tootoo laiti o loʻo i ai nei e pasi ma faia se fesoʻotaʻiga i le manava laʻititi fou.. Ae ui i lea, o tagata mama'i o lo'o i ai le taotoga o le gastric e lagona le tumu i le taimi e tasi ma le tele o vaega laiti.. Faʻafetai i taotoga na faia i lenei auala, e faʻamoemoe e taofia le faʻaogaina o le tele o meaʻai maualuga-kalori e ave i le taimi e tasi. E fa'amoemoeina le pa'u tumau ma le mautinoa ile taotoga ole laparoscopic gastric bypass. O ma'i o lo'o faia ta'otoga e maua le lagona o le maoona e ala i le 'ai i le itiiti ifo o vaega fa'afetai i le manava fou, pei o taotoga e na'o le fa'aitiitia o le voluma.. E mafai ona toe fa'aaogaina le taotoga o le gastric pe a talafeagai.

O a fa'ama'i o lo'o fa'aogaina ai le taotoga o le gastric bypass?

O le taotoga o le gastric bypass ose taotoga o le tino puta e fai ma autu autu, ma o le taotoga ma togafitiga o loʻo faʻaogaina nei i le tele o faʻamaʻi faʻatasi ma le puta. Ole mea muamua ole ma'isuka ituaiga 2. O le ma'isuka ituaiga 2, e le mafai e tagata gasegase ona pulea, e mafai ona pulea i le taotoga o le gastric bypass.

E fa'afefea ona fai le taotoga o le gastric bypass?

A'o le'i faia le taotoga o le gastric bypass, o tagata mama'i e tatau ona faia se taotoga e siaki auiliili. I lenei faagasologa, i le faaopoopo atu i suʻega faaletino o tagata gasegase, e tatau ona faia se faʻatonuga atoatoa e endocrinology ma fomaʻi faʻapitoa aʻo leʻi faia le taotoga. A maeʻa nei faʻatonuga, e suʻesuʻeina faʻamatalaga o loʻo iai nei o le tagata maʻi ma faʻamaonia manino le taotoga.

E fa'afefea ona fai le Gastric Bypass?

Ole taotoga ole gastric e masani ona faia ile laparoscopic method. Ae ui i lea, i aso nei, faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi, e mafai ona sili atu i tagata gasegase e pei o taotoga robotic. O se taʻaloga e faia i le 1-4 pu i le tagata maʻi ma le fua faʻatatau o le 6 cm. I taotoga o le gastric bypass, e faʻaitiitia le manava i le auala tutusa e pei o le taotoga lima gastrectomy. O lo'o fa'amoemoeina e tusa ma le 95% o le manava o le ma'i o lo'o fa'agaioia nei o le a fa'asao. I le vaega o taotoga, lea e vaevaeina i le lua, o le vaega muamua o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le manava e ala i le pasia o le 12 tamatamai lima o loʻo iai. O le vaega lona lua o le gaioiga o le manava e ala i le le aveeseina. O le fa'amoemoega o lenei faiga o le taofia lea o mea'ai e 'ai e le ma'i mai le ui atu i totonu ole 2 tamatamai lima. O le fa'amoemoe autu o le taotoga o le fa'amautinoaina o tagata mama'i e maua i le gastric bypass taotoga e fa'aitiitia ai mea'ai ma mitiia nisi o mea'ai latou te 'ai, ae le o mea'ai uma e gaosia.

O le a le mea e tatau ona fai pe a uma le taotoga?

O ma'i o lo'o i ai le taotoga o le gastric bypass e masani ona teu i le falema'i mo le 3-6 aso. A'o fa'ate'a mai le falema'i le tagata gasegase, o le fuafuaga o mea'ai e o'o atu i le fa'atonuga muamua e tu'uina atu i le tagata ma'i e se tagata poto faapitoa i mea'ai. A maeʻa ona faia lenei taotoga, e tatau ona tulitatao le tagata maʻi mo le 2 tausaga e le endocrinologist, dietitian ma le psychiatrist, e ese mai le fomai tipitipi bariatric.

O a fesili e masani ona fesiligia e ma'i ile taotoga ole gastric bypass?

O a ituaiga o gaioiga o lo'o aofia ai i taotoga o le gastric bypass?

mūmū en y gastric pasi: I lenei ituaiga o taotoga, o le manava o le manava e tusa ma le 25-30 CC o loʻo tumau pea i le faʻatasiga o le manava o le tagata maʻi ma le esophagus, ma o le avanoa i le va o manava e lua e vaevaeina i itu e lua ma se meafaigaluega faʻapitoa. Faatasi ai ma lenei faiga, o le a tumau le taga manava laʻititi ma le isi vaega o le manava. I le taimi lava e tasi, i lenei ituaiga o taotoga, e faia se fesoʻotaʻiga ma se stoma i le va o le tootoo laiti ma le taga manava laʻititi. Matou te taʻua le fesoʻotaʻiga fou i le va o lenei taga ma le tootoo laiti o le roux en y lima. I lenei faiga, e faʻamoemoe e aloese mai meaʻai e sau mai le esophagus, le vaega tele o le manava ma le vaega muamua o le tootoo laiti.

Iti gastric pasi taotoga: I lenei ituaiga o taotoga, e faia se faiga i totonu o le taotoga ma o le manava o loʻo i ai nei o loʻo faia e pei o se paipa e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa. O lenei taga fa'ato'a fa'ato'a fausia e lapo'a nai lo le ituaiga roux en y. I lenei taotoga, e faia se feso'ota'iga ma le ga'o fa'ato'a fausia i se mamao e tusa ma le 200 cm mai le vaega o le tootoo la'ititi. O le ese'esega pito sili ona taua mai le isi taina o lo'o i ai se feso'ota'iga faigofie ma tasi i le fausaga fa'apitoa. I fa'agasologa uma e lua, e tutusa le faiga o le pa'u o le mamafa i le taina o le gastric bypass.

O a ni a'afiaga ile taotoga ole gastric bypass?

Fa'ama'i, tafetotoi, fa'alavelave o le intestinal pe a uma le taotoga, hernia ma fa'alavelave o fa'ama'i lautele i le taimi o le taotoga e mafai ona va'aia i lenei taotoga, lea e mafai fo'i ona va'aia i le tele o isi taotoga o le manava. O le lamatiaga sili ona ogaoga i le faʻagasologa, lea e taʻua e le au atamamai o le lamatiaga sili ona ogaoga, o le liki, liki e ono tupu i le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei i le va o le manava ma le tootoo laiti, ma le taotoga lona lua e ono tupu ai. E le gata i lea, e mafai ona fa'atupula'ia se fa'alavelave fa'afuase'i fa'apitoa ona o le puta. O le fa'atupuina o le toto i totonu o mama po'o fa'ama'i fatu e ono tupu i vae. 10-15 pasene o tagata mama'i o lo'o i ai ta'otoga o le gastric bypass e o'o i nisi o nei fa'alavelave. I se tulaga lautele, sili atu Fa'alavelave taua e seasea ma fa'alavelave masani o mea ia e mafaufauina ma mafai ona togafitia.

O ai ma'i e sili atu ona talafeagai le taotoga o le gastric bypass?

E masani lava, o taotoga lapo'a e faia e tusa ai ma le fua faatatau o le tino. Afai e 40 ma luga atu le numera o le tino o le tagata ma'i, e mafai ona faia lea taotoga. E le gata i lea, o tagata mamaʻi e iai le numera o le tino i le va o le 35-40 ma o loʻo i ai faʻamaʻi faʻapitoa e pei o le maʻisuka ituaiga 2, toto maualuga, ma le manava moe e mafai ona togafitia i lenei taotoga.

O le a le umi e tatau ona nofo ai ma'i i le falema'i pe a uma le taotoga o le gastric bypass?

A maeʻa le taotoga, e masani ona talosagaina tagata gasegase e nofo i le falemaʻi mo le 3-4 aso e tagata faʻapitoa. O lenei vaitaimi e mafai ona faʻaopopoina ona o le iloiloga o loʻo i ai muamua ma faʻafitauli e ono tupu i le taimi o le toe faʻaleleia o le taotoga.

E mafai ona fa'atino faiga si'i mamafa pe a uma le taotoga o le gastric bypass?

A maeʻa le taotoga, e manaʻo tagata faʻapitoa e faʻatapulaʻa e le tagata maʻi ana gaioiga mamafa pe a uma ona alu ese mai le falemaʻi. A maeʻa le taotoga, e le tatau i le tagata maʻi ona sii i luga ni uta mamafa mo le itiiti ifo i le 6 vaiaso.

O afea e mafai ai ona fa'aoga se ta'avale pe a uma le taotoga o le gastric bypass?

O le tagata ma'i o lo'o i ai se taotoga o le gastric bypass e mafai ona savali lemu, a'e fa'asitepu ma ta'ele mo le itiiti ifo i le 2 vaiaso pe a uma le taotoga. A maeʻa le 2 vaiaso, e mafai ona amata ave taavale.

O afea e mafai ai ona toe foʻi tagata maʻi e faigaluega pe a maeʻa le taotoga o le gastric bypass?

O le tagata gasegase na faia le taotoga e mafai ona toe foʻi i le galuega pe a maeʻa le 2-3 vaiaso pe afai e toʻa le nofoaga o loʻo i ai nei. Ae ui i lea, o tagata mamaʻi e mamafa galuega faʻaletino e tatau ona faʻatali 6-8 vaiaso pe a uma le taotoga.

O afea e amata ai le fa'agasologa o le pa'u o le mamafa ile taotoga ole gastric bypass?

A maeʻa le taotoga, e faʻasolosolo malie le paʻu o le mamafa i masina muamua. Ole maualuga ole 1,5-2 tausaga e mafai ona mana'omia pe a uma le taotoga o le gastric bypass. I lenei faagasologa, 70-80% o le mamafa tele o loʻo faʻamoemoe e leiloa i lenei vaitau.

E fa'afefea ona iloiloina mea'ai pe a uma le taotoga o le gastric bypass?

A maeʻa le taotoga, e tatau ona faʻamautinoa e 'ai e le maʻi ia le itiiti ifo ma le 3 'aiga i le aso ma o loʻo fafagaina lelei le tagata maʻi. O mea'ai e tatau ona aofia ai le polotini, fualaau 'aina ma fualaau faisua, ma mulimuli ane, vaega o saito atoa. Aemaise lava talu ai o le ai ai le suavai gau i le lua vaiaso muamua pe a uma le taotoga, e tatau ona faʻaumatia le vai. I lenei faagasologa, 2 vaiaso o vai, 3-4-5. vaiaso e tatau ona taumafaina ai mama ma meaai mama. E tatau i tagata ma'i ona 'aina ia le itiiti ifo i le 1.5-2 lita o le vai i aso ta'itasi e aloese ai mai le fa'amama. I se isi faaupuga, e mafai ona latou taumafaina le itiiti ifo i le 6-8 ipu vai i le aso. Afai e le faia lenei faiga, o tulaga e pei o le tiga o le ulu, niniva, vaivai, faufau, papa'e papa'e o le laulaufaiva ma le mimi pogisa. O mea'ai vaivai ma manino e tatau ona fiafia i ai tagata gasegase. Mo se faʻataʻitaʻiga, meaʻai ma puddings maʻisuka saunia i le susu maualalo gaʻo, cereals faʻasusu i le susu, sisi pateta, pateta mashed, omelets vaivai ma mashed iʻa e tatau ona sili. E tatau ona aloese mai le pauta, kuki suka, mea suamalie suamalie e ta'ua o le suka faigofie. E tatau i tagata ma'i ona lamu lelei mea'ai ma folo le mea'ai pe a mama. I le taimi nei, afai e le lava le lamuina o mea'ai ma fa'apalapala, e ono poloka le manava ma maua ai le tiga, pua'i ma le fa'anoanoa. A maeʻa le taotoga, e tatau ona faʻamautinoa e lava le polotini e maua e tagata mamaʻi. E le itiiti ifo ma le 3 ipususu susu ma le susu soya i le aso e mafai ona lava le polotini ma le calcium i le gasegase e tumau ai le soifua maloloina. E le tatau ona latou taumafaina mea'ai vai ma mea'ai malo i le taimi e tasi. O le taumafaina o le vai a'o 'ai o le a fa'atumu ai le manava la'ititi o lo'o totoe ma mafua ai le pua'i vave o le ma'i. E mafua ai ona vave lagona le tumu o le manava nai lo le mea e tatau ai ma mafua ai le tiga o le manava. A ia faia lea mea, e vave fufuluina le manava ma e le oʻo i le lagona o le maoona, ma e ono mafua ai le tele o meaʻai. E pei o le fautuaga a le fomaʻi, e le tatau ona inu vai i le 30 minute aʻo leʻi faia ma le 30 minute pe a uma le taumafataga. O mea'ai 'ai e tatau ona 'ai lemu ma 2 ipu meaai e tatau ona 'ai i le 20 minute le aofa'i. O le tele o tagata atamamai e fautua mai o lenei taimi e tatau ona teuina i le 45 minute i le averesi. E tatau ona taofi le 'ai ma le inu pe a lagona se lagona o le tumu poʻo le mamafa i le ogatotonu o le manava. O le tausia o mea'ai 'ai i aso ta'itasi ma tusi i lalo fa'ai'uga o le a manuia ai oe mo le taumafaina o mea'ai, ma afai e iai se fa'aseā o le pua'i masani i lenei faiga, e tatau ona sa'ilia se foma'i.

O a Mea'ai e Tatau Ona Alo'ese pe a uma le Ta'otoga?

O mea e le tatau ona ‘aina;

● falaoa fou

● Saffets

● Fualaau e pei o le moli moli

● Meainu oona

● Fibrous fruits suamalie Saga seleni fua mata

Mea'ai eseese;

● Toast po o masi

● Tu'i pe tama'i fasi aano o manufasi ua fa'agesegese ona kuka

● Supa araisa

● Fufulu fa'agesegese ma umi fa'avela tamato pa'u pa'u fe'au cauliflower

● Fua'ai ua pa'u, sua vai

Pe o a'afia Tagata ma'i Fa'ata'otoga i le Ma'i Ma'i?

Talu ai ona o tagata mamaʻi e 'ai laiti ma itiiti mea'ai nai lo mea'ai na fa'aaogaina a'o le'i faia le taotoga, e fa'amoemoe e o'o i suiga i a latou masaniga o le manava. E masani lava o le faletaele muamua e manaʻomia e 2-3 aso uma pe a uma le taotoga. Ina ia puipuia lenei tulaga, o mea'ai maualuga-fibre, saito atoa o le taeao cereals, mea'ai e faia i saito, pi tao, fualaau 'aina ma fualaau faisua, masi e saunia mai le saito atoa e mafai ona taofia ai le fa'ama'i. I le faaopoopo atu i nei meaʻai, e tatau ona faʻamautinoa e le itiiti ifo i le 8-10 ipu vai e faʻaaogaina i le va o taumafataga.

O le a le Fa'ama'i Tu'i'esea lea e o'o i ai ma'i pe a uma le taotoga o le gastric bypass ma o a mea'ai e le tatau ona 'ai i lenei tulaga?

O le soona taumafaina o mea'ai ga'o faigofie pe a uma le taotoga o le gastric bypass o le a mafua ai le tu'uina atu o le ma'i i gasegase. E iai fo'i se fa'aseā a le tagata ma'i e tupu pe a vave ona sasaa le manava. E mafai ona puipuia le faama'i o le lafoaia e ala i le aveesea o mea'ai e mafua ai mai le polokalame o taumafa. E le gata i lea, e mafai ona saunia lelei ma paleni meaʻai e se tagata poto faapitoa i meaʻai i le polokalame o le paʻu mamafa.

E tatau ona fai suamalie suamalie e maua i le ma'i suka. Mea'ai e tatau ona mafaufauina aemaise lava e tagata mama'i aisakulimi, fuala'au yoghurts, susu sukalati, fualaau suamalie, sua suamalie vave, pani suamalie, suka faaopoopo muffins, keke, jelly pi, popsicle, kuki, keke, lauti suamalie, kofe vave, tipolo, suka. cubes, suka lamu, meli, siamu.

Fa'afefea le Soifua Maloloina Turisi i Turkey i Tulaga Lautele?

E ui o le soifua maloloina i Turkey o loʻo faʻaalia ai eseesega faʻaitulagi, e masani lava ona aoga lelei. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni faʻafitauli i lenei faiga. Aemaise lava, o le aafiaga a le vaega tumaoti i auaunaga tau soifua maloloina o se tasi lea o itu taua e mafua ai ni faafitauli i le tulaga lelei ma le avanoa o auaunaga tau soifua maloloina. E le gata i lea, o mataupu e pei o le le tutusa i nisi o fomaʻi soifua maloloina ma le faʻaauauina o le faʻatupeina o le soifua maloloina o nisi ia o mataupu e manaʻomia ona faʻatalanoaina i le soifua maloloina i Turkey.

Talu ai ona o le soifua maloloina o Turkey na faia ni suiga tetele ma ni faʻafouga i tausaga talu ai nei, e masani lava ona faʻaleleia atili pe a faʻatusatusa i le tele o isi atunuʻu. O nei suiga e aofia ai le faʻalauteleina o auaunaga faʻalesoifua maloloina autu ma avanoa, faʻateleina le lelei o auaunaga faʻalesoifua maloloina, faʻateleina le faʻaogaina o tekinolosi faʻalesoifua maloloina ma faʻamautinoa le faʻaauauina o le faʻatupeina o auaunaga tau soifua maloloina.

O le soifua maloloina turisi e ta'ua o se tagata e malaga mo le soifua maloloina. O ia malaga e masani ona faia e maua ai auaunaga faʻalesoifua maloloina poʻo togafitiga faʻapitoa i se atunuʻu poʻo se itulagi. Soifua Maloloina turisi e mafai ona faia i totonu o le atunuu ma fafo.

I tausaga talu ai nei, o le fiafia i turisi soifua maloloina ua matua faateleina. O tagata tafafao maimoa i le soifua maloloina ua avea ma nofoaga i Turkey. Ua fa'atupula'ia le malosi o turisi fa'alesoifua maloloina a le atunu'u i aso talu ai ona o tulaga lelei e pei o auaunaga fa'alesoifua maloloina, foma'i fa'apitoa ma mea faigaluega fa'aonaponei. E iai sona tulaga taua i le itu tau soifua maloloina, aemaise lava i matata e pei o le gastric bypass, taotoga matagofie, togafitiga o nifo, totoga toto, in vitro fertilization, rheumatology ma othopedics. Soifua Maloloina turisi i Turkey o se nofoaga lelei mo turisi mai fafo e atiina ae le atunuu. O turisi e o mai i Turkey e tosina mai i le tele o afifi e ofoina atu auaunaga tau soifua maloloina taugofie ma le avanoa e fai ai se tafaoga. I se isi faaupuga, o le soifua maloloina turisi e maua ai aafiaga lelei i le tamaoaiga o Turkey.

Ae ui i lea, o le soifua maloloina turisi e mafai ona aumaia nisi tulaga lamatia lautele. O nei lamatiaga e aofia ai mataupu e pei o le lelei ma le saogalemu o auaunaga faʻalesoifua maloloina, aia tatau a tagata maʻi ma inisiua soifua maloloina. Mo lenei mafuaʻaga, e matua taua tele le mauaina o auaunaga mai kamupani faʻalagolago ile soifua maloloina turisi i Turkey.

Türkiye Tau o Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass taotoga e mafai ona ofoina atu i gasegase i tau eseese e falemaʻi eseese ma faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina i Turkey. E mafua lenei mea i le tele o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meafaigaluega faʻatekonolosi na faʻaaogaina, o le nofoaga o le falemaʻi, o le tulaga lautele o le soifua maloloina o le tagata maʻi ma le tomai o le fomaʻi o le a faia le taotoga faʻapitoa o mea ia e sili ona taua. Ae ui i lea, i lenei faagasologa, o le tau o le gastric bypass taotoga e masani lava ona taugofie i Turkey. O nei tau e aofia ai le mata'ituina muamua ma le mae'a o le taotoga ma le tulitatao o le gasegase na faia le taotoga. O se fa'amatalaga taua e tatau ona faia i'i, o le taotoga o le gastric bypass e mafai ona ufiufi e kamupani inisiua tumaoti i nisi tulaga, ona o se auala e togafitia ai le tino puta. gastric i Turkey pasi E mafai ona e fa'afeso'ota'i matou e maua atili fa'amatalaga auiliili e uiga i tau o taotoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting