Fautuaga Fa'afoma'i i Ma'itaga i Turkey

Fautuaga Fa'afoma'i i Ma'itaga i Turkey

Fautuaga ole mafaufau ile ma'itaga O se tasi lea o auaunaga sili ona fiafia i ai i aso nei. I le taimi o le maitaga, o hormones eseese e mafua ai suiga o meaola ma suiga faaletino i le tino. Mo lea mafua'aga, o tina fa'atalitali e mafai ona matua ma'ale'ale ma pa'i i le taimi o maitaga, aemaise i taimi muamua ma taimi mulimuli. Atonu latou te fetagisi ma talie i ni tulaga laiti faalelagona.

E le gata i lea, o le atuatuvale o le fanau mai, o le fiafia, o le le mautonu ma le vaivai pe a uma ona fanau mai, o mafaufauga pe o le a maloloina le pepe, o mafaufauga pe o le a sau le susu pe leai, ma le tumutumu o le siosiomaga pe a uma le maitaga. ma'i tu'umatuaina e ono mafua ai fa'ailoga.

Ina ia aloese mai lagona le lelei ma le atuatuvale o le maitaga i le taimi ma le maeʻa o le maitaga, e tatau ona iloa e ia ma lona siʻosiʻomaga e mafai e fafine maʻitaga ona oʻo i suiga faʻalagona i le taimi o le maʻitaga ma e ono feagai ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi o le maitaga.

Le Taua ole Fautuaga ole Mafaufau ile Ma'itaga

I le taimi o le maitaga, e mafai e fafine ona oʻo i suiga eseese o le mafaufau ma le tino i o latou olaga e faʻatatau i suiga i hormones. Afai e le mafai e le tino ona fetuutuunai i le suiga i lenei vaitau, e mafai e fafine maʻitaga ona oʻo i tulaga e pei o le le manaʻo i le pepe, leiloa o latou manaʻoga e ola, ma le vaʻaia o latou lava e leai se aoga.

Afai o ia tulaga e umi atu nai lo le 2-3 vaiaso, o faʻamaoniga o le atuatuvale poʻo isi faʻafitauli o le mafaufau e ono tupu. O fafine ma'itaga e feagai ma ia tulaga e tatau lagolago ole mafaufau ose mataupu taua. O le ma'itaga e le o se faama'i. E tatau ona iloa o se faiga masani ma fai si manaia e atiina ae lagona lelei faapitoa i tamaitai.

O lagona le lelei e pei o se lagona faatapulaa, fefe i le fanau mai, popole i le soifua maloloina o le pepe, ma le le manao i le pepe e mafai ona oo i ai. O tulaga ia e mama ma pupuu e manatu masani.

O a Tiute o le Ma'itaga ma le Fanau mai o le Psychologist?

Ma'itaga ma fanau mai psychologist A maeʻa ona faʻauʻu mai iunivesite i Turkey mai matata gagana e pei o le mafaufau, psychology, psychiatry, psychiatric nursing, developmental psychology, latou te maua aʻoaʻoga faʻapitoa i lala laiti e pei o le maʻitaga, fanau mai, sauniuni mo le fanauina, physiology fanau, obstetrics faavae, faʻalavelave faʻafomaʻi. , auala e le o ni fualaau i le fanauina. .

foma'i mafaufau fanau o lo'o iai le tomai e fa'atautaia togafitiga ta'ito'atasi, aiga ma ta'ito'alua ma togafitiga fa'avae. O su'esu'ega 'ese'ese o lo'o fa'atinoina ile matā'upu ole ma'itaga ole mafaufau aemaise ole fetal psychology. O su'esu'ega 'ese'ese o lo'o faia fo'i i mea o lo'o a'afia ai le pepe i totonu o le manava, mea na te a'oa'oina ma mea o lo'o fa'amauina.

Tiute foma'i ma'itaga fa'aalia uiga 'ese'ese.

·         A'o le'i maitaga, e faia su'esu'ega i le mafua'aga ua avea ai fafine ma tama ma matua. O le a lelei tele pe afai o sauniuniga mo le suiga i le matafaioi o le tina ma le tama e amata aʻo leʻi maʻitaga.

·         A maeʻa ona maʻitaga, e tatau ona suʻesuʻeina suiga o le mafaufau i vaitau eseese o le maʻitaga ma, faʻaopoopo, e tatau ona faʻasoa manino ma manino ma le fafine maʻitaga.

·         A mae'a ona fa'asoa e tina ma'itaga a latou tala na fanau mai, ona fa'atino lea o su'esu'ega talafeagai. Aemaise lava pe afai o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi ile fanau mai o tina maʻitaga, o se mataupu taua le foia o nei tulaga aʻo leʻi fanau mai.

·         O le mafutaga i le va o le fafine maʻitaga ma lana tane e taua tele foi i lenei faagasologa. Afai e manaʻomia, e faia taumafaiga e faʻaleleia le lelei o le mafutaga.

·         E tatau ona suʻesuʻeina sootaga a tagata maʻitaga ma o latou lava aiga ma le aiga o latou taʻitoʻalua. Afai ei ai ni faafitauli i aiga, e taua tele le foia seia oo ina fanau mai.

·         fafine maitaga ma faiga failele Afai ei ai ni popolega e uiga i ai, o nei popolega e tatau ona aveese.

·         E le gata i lea, pe a manaʻomia, suʻesuʻega i fautuaga, hypnosis ma le malolo o fafine maʻitaga ma sauniuniga mo le fanauina e mafai ona faia.

·         O mea e fiafia i ai le fanau mai o lo'o lisiina e tusa ai ma mana'oga ma mana'oga o le fafine ma'itaga ma lana paaga i le taimi na fanau mai ai.

·         O faatalatalanoaga eseese e faia ma sui o tamā. Pe manaʻo e fanau pe leai, e taua tele le lagolagoina o lana tane i lenei faiga. Afai ei ai ni atugaluga o tama o le a fananau mai e uiga i le fanau mai ma pe a uma ona fanau mai, e tatau ona aveese ia mea.

·         E feiloa’i aemaise le tina o tina ma’itaga ma isi tina vavalalata o le aiga. O su'esu'ega o lo'o fa'atinoina i le so'otaga a nei fafine ma le fafine ma'itaga ma le maualuga o lo latou a'afiaga i le fanau mai. O fa'amatalaga eseese e faia e uiga i le taimi o le fanau mai ma le le faalauaiteleina. E tusa ai ma manaʻoga o tina maʻitaga ma tama-to-be, o afea e valaau ai aiga i le falemaʻi ma le auala e valaau ai i latou o loʻo faʻamatalaina. O lo'o ta'ua fo'i le galuega a le vaega fa'atama, fa'atasi ai ma tiute eseese o le foma'i, faatosaga ma le foma'i mafaufau.

·         foma'i ma'itaga I le taimi atoa o le maitaga, e aoina ai faʻamatalaga eseese e aoga i le maʻitaga, faatosaga ma le fomaʻi i le taimi na fanau mai ai mo suʻesuʻega mulimuli.

·         E ese mai i ia mea, o loʻo faʻatinoina foi suʻesuʻega ina ia paleni le va o fafine maʻitaga ma a latou fomaʻi ma faatosaga.

Fa'anoanoa i le taimi o le ma'itaga e tatau ona matua'i

O suiga faalelagona e oo i tamaitai i le taimi o maitaga e mafai ona o faatasi ma le atuatuvale. O ia tulaga e oo atu ai i faafitauli ogaoga e mafai ona mafua ai le fanau vave. Afai o fafine maʻitaga o loʻo i ai se faʻafitauli i le atuatuvale, e taua le mulimulitaʻi i le faagasologa i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I tulaga o aso nei, 40% o tamaitai e oʻo i se taimi faʻavaivai i se taimi o latou olaga. E le gata i lea, 15% o fafine maʻitaga e oʻo foi i lenei faiga i se auala faʻavaivai.

Suiga ole Mafaufau ile Ma'itaga

Suiga o le mafaufau i le taimi o maitaga E tele lava ina tupu ona o le le fiafia o tama'ita'i i suiga o le tino. O le tele o lagona fa'ale-mafaufau ona o fesuiaiga o le hormonal fa'apea suiga fa'aletino e manatu masani pe a le fa'aleagaina le gaioiga. Ae ui i lea, e taua foi le aua neʻi galo suiga o le mafaufau e manaʻomia ona faʻalavelave i lenei vaitau. O lenei tulaga e mafai ona taitai atu ai tagata i lalo o le atuatuvale ogaoga e pule i le ola.

O le tele o fafine e ono feagai ma faʻafitauli e pei o le le mafai ona talia le maʻitaga i le faʻagasologa o le i ai i le tino ma le fenumiai o hormonal. A o faagasolo lea vaitaimi, e ono oo i fafine maʻitaga ni faafitauli eseese.

·         O le mamafa tele ma fa'ailoga fa'aloloa i totonu o le tino e mafua ai le fa'alavelave tele o fafine ma'itaga.

·         Atonu latou te oo i le popole faapea o le a le fiafia i ai o latou taitoalua ona o le mamafa ua maua.

·         O le ma'itaga i taimi faigata o le olaga faaleaiga e mafua ai suiga o le mafaufau.

·         O faʻafitauli e pei o le tele o le moe, niniva, ma le vaivai, lea e vaʻaia i le tele o fafine maʻitaga, e aʻafia ai foi tina maʻitaga i le mafaufau.

·         O tina na maua i se ma'itaga fa'alavelave po'o fa'alavelave tele e ono iai ni atugaluga e uiga i le siiina o a latou pepe i se auala maloloina.

·         A o'o ina fa'ato'a fanau, e ono fa'apopoleina tina ma'itaga pe fa'afefea ona fa'afanau, pe o le a fai se fa'a-searean po'o le fanau masani.

·         O tama'ita'i ma'itaga e o'o i suiga fa'aletino e ono uia faiga le lelei e pei o le le fiafia ia i latou lava e ala i le manatu e mataga o latou foliga.

·         A o latalata mai le fanau mai, ua amata ona fesiligia e tina maitaga pe o latou o se tina lelei.

·         Pe a fanau mai la latou pepe, atonu e iai ni mafaufauga lē lelei ma popolega o fafine maʻitaga pe mafai ona latou fausia se mafutaga lelei ma o latou tamā faamoemoeina.

·         O le tele o mea e pei o le le fiafia i feusuaiga, le mautonu, tagi tele, ma le vaivai o tina maitaga e mafua ai ona aafia i latou i le mafaufau.

·         E ono iai ni tulaga le lelei e pei o le itaitagofie ma le atuatuvale i tina maitaga o loʻo i ai faʻafitauli o le mafaufau.

·         O fa'aletonu e o'o iai tina ma'itaga e a'afia ai fo'i tagata o lo'o siomia ai i latou i le mafaufau.

Tau Fautuaga Fa'afoma'i i Ma'itaga i Turkey

Fautuaga fa'ale-mafaufau i le taimi o maitaga e mafai ona maua i tau taugofie i Turkey. E maua e tagata ta'ito'atasi mai fafo auaunaga i tau e sili atu ona taugofie ile vaega ole soifua maloloina pe a fa'atusatusa i isi atunu'u. E le gata i lea, o loʻo faʻaauau pea le atinaʻeina o turisi soifua maloloina i lea aso ma lea aso ona o le taugofie o mea e nonofo ai ma meaʻai ma meainu i Turkey. Fautuaga ole mafaufau ile maitaga ile Turkey E mafai ona e fa'afeso'ota'i matou e maua fa'amatalaga e uiga i.

 

IVF

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting