O Le fea e Sili? Palone Gastric? Gastric Botox?

O Le fea e Sili? Palone Gastric? Gastric Botox?

O le tino puta ose tasi lea o fa'ama'i fa'ama'i e masani ona maua i aso nei. I le faaopoopo atu i le avea o se faʻafitauli taua tele o le soifua maloloina, e mafai foi ona mafua ai faʻafitauli eseese o le metabolic. E le gata i lea, e ono fa'atupula'ia tulaga lamatia o le oti ma le ma'i. Mafaufau i nei mea uma, o le togafitia o le tino puta o se mataupu taua tele. O se tasi o auala e sili ona lelei i faʻamaʻi oona o le gastric botox procedure.

O le pa'u o le mamafa i togafitiga o le gastric botox o se tasi lea o fa'aoga masani. Gastric botox metotia o se faʻaoga endoscopic. I lenei metotia, o se vailaʻau e taʻua o le botilium e tuʻuina atu i nisi vaega o le manava. Talu ai o le fa'agasologa e le o se taotoga, e le mana'omia se tipi. Faʻafetai i lenei faiga, e mafai e tagata ona paʻu le mamafa i le 15-20%.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le gastric botox, o le maualuga o le ghrelin, e taʻua foi o le homone o le fiaai, e faʻaitiitia. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaititia o le manava o le manava. Faʻafetai i lenei metotia, o le manava o le a sili atu le lemu. O le mea lea, e lagona e tagata mamaʻi le fiaaai mulimuli ane ma faʻaitiitia ai lo latou fiaʻai. Talu ai o le gaogao o le manava o le a tupu i le tuai, o le a le faʻafuaseʻi ona faʻateleina pe faʻaitiitia le suka toto pe a uma ona 'ai. I lenei auala, o le a tumau pea le maualuga o le suka o tagata i le aso atoa.

E fa'afefea ona fai le gastric Botox Procedure?

O le gastric botox e faia ile tui ile gutu ole manava ma ala ile endoscope. O le a le maua e tagata ma'i se tiga i le taimi o lenei faiga. E le gata i lea, e le manaʻomia e tagata maʻi ona maua le faʻamaʻi lautele pe a faʻatino talosaga botox gastric. O lenei faiga e le o aofia i totonu o taotoga e pei o isi faiga o mea'ai. Mo lenei mafuaʻaga, o talosaga botox gastric e tosina atu ai le mafaufau ma le faʻalagolago tele. E ese mai i lenei, e leai se lamatiaga e fesoʻotaʻi ma le talosaga. Ole aofa'i ole botox e fa'atatau ile gasegase e ono fesuisuia'i fa'atatau ile latou soifua maloloina.

O le fa'aogaina o le gastric botox e fa'atino i totonu ole 15 minute. O le a le lagona e tagata ma'i se tiga i le taimi o le gaioiga. Talu ai e le o se taotoga, e le manaʻomia le faia o se tipi. Talu ai o se faiga tuugutu, ua lava mo tagata mamaʻi e tausia i lalo o le mataʻituina mo ni nai itula. A maeʻa, e faʻateʻa tagata taʻitoʻatasi i se taimi puupuu.

O a a'afiaga o Togafitiga Botox Gastric?

O a'afiaga o le gastric botox o se mataupu o le fia iloa. A maeʻa le faʻaoga, o aʻafiaga e amata ona iloa i totonu o ni nai aso. O loʻo matauina o le 2-3 aso talu ona maeʻa le faʻatinoga, e maua e tagata le faʻagesegese o lo latou fiaaai. E le gata i lea, o tagata gasegase e amata ona paʻu le mamafa i totonu ole lua vaiaso. E fa'aauau pea le pa'u o le mamafa o tagata mo le 4-6 masina. Ole fa'agasologa ole gastric botox e leai ni a'afiaga po'o ni a'afiaga.

Faatasi ai ma le faiga o le Botox, o maso lamolemole i totonu o le manava e taulaʻi. I lenei auala, e leai ni aʻafiaga o le Botox faʻaogaina i le tino poʻo le digestive system. O tulaga le lelei e ono tupu i tagata e maua i faʻamaʻi maso poʻo e maʻi ile botox. O le mea lea, o tagata e feagai ma ia faʻafitauli e tatau ona aloese mai lenei faiga.

O ai e mafai ona maua ni talosaga botox gastric?

Tagata e mafai ona maua le gastric botox:

• Tagata e le mafaufau i togafitiga fa'apitoa

• O i latou e le talafeagai mo taotoga o le tino puta

• Tagata ta'ito'atasi o lo'o iai fa'ailoga o le tino i le va o le 25-40

E le gata i lea, o tagata e le mafai ona faia taotoga ona o faʻamaʻi faʻaopoopo eseese e mafai foi ona faʻaogaina le botox gastric.

E le talafeagai mo tagata e maua i faʻamaʻi maso poʻo allergies i le botox ona faʻataʻitaʻiina nei faiga. E ese mai i lea, o tagata gasegase e maua i le gastritis poʻo faʻafitauli o le maʻi i totonu o latou manava e tatau ona togafitia muamua mo nei faʻamaʻi ona fai ai lea o le gastric botox.

O le a le aoga o le Gastric Botox Procedure?

O faʻamanuiaga o le gastric botox o se mataupu o le fia iloa mo tagata o loʻo mafaufau e faia le faʻataʻitaʻiga.

• E le mana'omia le falema'i o tagata ta'ito'atasi pe a uma le fa'agasologa.

• Fa'amama botox e faia i se taimi pu'upu'u pei ole 15-20 minute.

• Talu ai e faia i lalo o le faʻamaʻi, e le manaʻomia le faʻamaʻi lautele.

• Talu ai o se faiga endoscopic, e leai se tiga e lagona mulimuli ane.

• Talu ai o lenei faiga e le o se taotoga, e le mana'omia le faia o se tipi.

• Talu ai o se faʻataʻitaʻiga endoscopic, e mafai e tagata gasegase ona toe foʻi i o latou olaga i se taimi puupuu pe a maeʻa le gaioiga.

O le a le mea e mafaufau i ai pe a uma le Gastric Botox Procedure?

E iai nisi fa'afitauli e tatau i tagata gasegase ona fa'alogo i ai pe a uma le gastric botox. A maeʻa lenei faiga, e mafai e tagata gasegase ona toe foʻi i o latou olaga i aso uma e aunoa ma ni faʻafitauli. Ina ia lelei ma aoga lenei faiga, e tatau ona amanaia nisi o mataupu. Faatasi ai ma le gastric botox procedure, o tagata gasegase e leiloa le 10-15% o latou mamafa atoa i le vaitaimi o le 3-6 masina. O lenei fua faatatau e fesuisuiaʻi e faʻatatau i le mamafa, tausaga metabolic, meaʻai ma le olaga o tagata mamaʻi.

E ui lava e aoga tele le faʻaogaina o le botox gastric, e le tatau i se tasi ona faʻamoemoeina se vavega mai le faʻatinoga. Ina ia manuia le faʻatinoga, e taua i tagata le galulue ma le filiga ma le amio pulea. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e tagata gasegase ona gauai atu ia latou masaniga taumafa. E taua tele mo tagata mama'i ona 'alo'ese mai mea'ai e pei o mea'ai vave pe a uma le tu'uina o le gastric botox.

E taua le taumamao mai mea'ai ga'o ma ga'o. I lenei vaitau, e tatau i tagata gasegase ona gauai atu i meaʻai maloloina. E le gata i lea, e tatau ona 'ai e tusa ai ma polokalame masani o meaʻai e aunoa ma le faaseʻeina o meaʻai. O le taumafaina o meainu suamalie e mafua ai a'afiaga leaga ile manava. O le mea lea, e tatau i tagata gasegase ona aloese mai mea inu suamalie. E pei lava o masaniga le lelei o taumafa a'o le'i faia le gastric botox e mafua ai le fa'atupuina o le mamafa, o le auala lenei o le 'ai pe a uma le talosaga e faigata ai ona pa'u le mamafa. O loʻo vaʻaia o tagata e paʻu le mamafa faʻafetai i le gastric botox application e faʻatauaina faʻamalositino faʻapea foʻi ma meaʻai masani. I lenei auala, o le paʻu o le mamafa e tupu pe a ma le 4-6 masina pe a uma le faʻatinoga.

O le a le tele o le mamafa e mafai ona e faʻaitiitia i le faʻaogaina o le Botox Gastric?

Faatasi ai ma le endoscopic gastric botox procedure, e maua e tagata le tusa ma le 10-15% le paʻu o le mamafa. O le mamafa e leiloa e tagata e eseese e fa'atatau i ta'aloga o le a latou faia, o a latou mea'ai ma a latou metabolism.

Talu ai o le gastric botox e le o se taotoga, o loʻo tuʻuina tautala e faʻaaoga ai metotia endoxopic. O le mea lea, e leai se manaʻoga e faia ni faʻalavelave i le taimi o le talosaga. E le gata i lea, e faigofie ona toe foi tagata i o latou olaga masani i le aso lava e tasi. A uma ona toe mafaufau tagata, e te'a i le aso lava e tasi.

E le mana'omia le falema'i o tagata ma'i pe a mae'a le faiga o le botox gastric. Ae ui i lea, talu ai o tagata gasegase e tuʻuina atu se faʻamaʻi e taʻua o sedation i le taimi o le faʻatinoga, e tatau ona tausia i lalo o le mataʻituina mo le tusa ma le 3-4 itula.

Pe Fa'aosoina Fa'afitauli Tuma'u ile Mana'o ole Fa'aaogāga ole Gastric Botox?

O aʻafiaga o vailaʻau faʻaaogaina i le taimi o togafitiga o le gastric botox e tumau mo le tusa ma le 4-6 masina. A maeʻa, e mou atu aʻafiaga o nei vailaʻau. O le mea lea, o talosaga botox gastric e leai ni a'afiaga tumau. O le fa'agasologa e fa'atino mo le tusa ma le 6 masina. Afai e mana'omia, e mafai ona fa'atino fa'a-6 taimi ile ta'i 3 masina.

Pe a ma le 2-3 aso talu ona maeʻa le faʻatinoga, o le a oʻo i tagata gasegase le faʻaitiitia o latou lagona o le fiaaai. E leiloa le mamafa o tagata i se vaitaimi e tusa ma le 2 vaiaso. Talu ai o le fa'aogaina o le gastric botox e fa'aoga na'o maso lamolemole i totonu o le manava, o le a leai se a'afiaga i sela neura po'o gaogao. A maeʻa le faʻaogaina o le botox gastric, e faʻamoemoe e faʻamautinoa o loʻo galue lelei le manava ma se meaʻai na saunia faapitoa mo le tagata.

O le a le Balloon Gastric?

O paluni gastric o mea ia e faia i le silikoni po'o mea polyurethane ma fa'aoga mo le fa'aitiitiga. O le paluni gastric e tuʻuina i totonu o le manava e aunoa ma le faʻafefeteina, ona faʻataunuʻuina lea o le faʻagasologa o le faʻatupulaia ma le fesoasoani a se vai mama. Ole auala ole paluni ole gastric ose tasi lea o metotia e masani ona fa'aogaina ile togafitiga ole tino puta. E ui lava e le o se taotoga, e faʻatatau i le ituaiga o paluni, o nisi oi latou e manaʻomia ona tuʻuina i lalo o le faʻamaʻi ma auala endoscopic.

O le paluni gastric e fa'aogaina le avanoa i totonu o le manava ma fa'atupuina ai se lagona o le tumu i gasegase. I lenei auala, e faʻaitiitia ai meaʻai e faʻaaogaina e tagata mamaʻi i taumafataga taʻitasi. O le mea lea, e sili atu ona faigofie mo tagata ona faʻaitiitia le mamafa. O le fa'aogaina o paluni o le gastric o se tasi lea o metotia e sili ona mana'omia mo le togafitia o le mamafa ma le puta.

O paluni gastric e mafai ona tumau i totonu o le manava mo le 4-12 masina, e fuafua i latou ituaiga eseese. I lenei vaitau, o le a lagona e tagata taʻitoʻatasi le maoaʻe ma le maoona, ma o le ai ai faʻatapulaʻaina o meaʻai. O le mea lea, e mafai e tagata ona tausisia a latou meaʻai sili atu ona faigofie. Talu ai o le a suia le faiga o meaʻai ma masaniga taumafa, e mafai e tagata maʻi ona faigofie ona faatumauina lo latou mamafa lelei pe a uma ona aveese le paluni gastric.

O a Ituaiga Balloon Gastric?

O ituaiga paluni gastric e eseese e faalagolago i o latou foliga. E eseese ituaiga o nei oloa e fa'atatau i la latou faiga fa'aoga, o le a le umi e nofo ai i totonu o le manava, ma pe mafai ona fetu'una'i pe leai.

Fa'amauina Volume Gastric Balloon

A tuʻuina muamua se paluni gastric voluma tumau, e faʻafefete i le 400-600 ml. O le a leai se suiga i le voluma mulimuli ane. O nei paluni e mafai ona tumau i totonu o le manava pe a ma le 6 masina. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona aveese i latou ile endoscopy ma sedation.

E le mana'omia le su'esu'ega pe a fa'aaoga paluni gastric e foloina o lo'o i totonu o paluni fa'amautu. O le alatoto i luga o le paluni gastric e foloina e aveese pe a uma le 4 masina, ma faʻafefe ai le paluni. O le taimi lava e faʻafefe ai le paluni, e mafai ona faigofie ona aveese e ala i le manava. E leai se mana'oga e fai se faiga endoscopic mo le toe aveese.

Fa'alelei Fa'alilo Fa'amama

E ese le paluni gastric fetuutuunai mai paluni voluma tumau. Atonu e mafai ona fetuunai le leo o nei paluni a o iai i totonu o le manava. A maeʻa ona tuʻuina nei paluni i totonu o le manava, e faʻafefeteina i le 400-500 ml.

E mafai ona fetuutuunai paluni gastric fetuutuunai e tusa ai ma le gau o le mamafa o gasegase i taimi mulimuli ane. Se'i vagana ai paluni gastric e foloina, e fa'amoe tagata ma'i i le fesoasoani o le fa'amalo pe a fa'aaoga se paluni gastric. O lenei faiga e sili atu le malu nai lo le fa'ama'i lautele. E le manaʻomia le faʻaogaina o meafaigaluega fesoasoani mo le manava aʻo faia le faʻatinoga.

O ai e mafai ona fa'atatau i ai le Gastric Balloon?

O talosaga paluni gastric sa fa'aaogaina mo le tele o tausaga. E masani lava, 10-15% o le mamafa e mafai ona leiloa i se vaitaimi o le 4-6 masina. E mafai ona faigofie ona faʻaoga i tagata taʻitoʻatasi i le va o le 27 ma le 18 tausaga o loʻo i ai le faʻasologa o le tino i luga atu o le 70 ma e leʻi faia muamua se faʻataʻitaʻiga faʻaitiitia o le manava. E ese mai i lea, e faigofie lava ona fa'aoga le faiga o paluni ga'o i tagata e lamatia le maua o fa'ama'i fa'ama'i ma e le o fuafua e fai se taotoga. E taua foi mo tagata gasegase le gauai atu i a latou meaʻai ma le olaga ina ia aloese mai le toe maua o le mamafa na leiloa i le taimi o le faiga o paluni gastric.

E fa'afefea ona Fa'atino le Talosaga Fa'atosina Fa'atosina?

O le paluni gastric o se oloa e faia i polyurethane poʻo mea silikoni. E i ai se fausaga fetuutuunai pe a deflate. I le tulaga e le faʻafefeteina, e tuʻu i lalo i le manava e ala i le gutu ma le esophagus e faʻaaoga ai metotia endoscopic. E leai ni tulaga e le mana'omia e pei o le tiga po'o le tiga i le taimi e tu'u ai le paluni gastric. I le taimi o nei talosaga, e tuʻuina atu i tagata se faʻamaʻi. Afai o le tuʻuina o le paluni gastric o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai le endoscopy ma sedation, e taua le i ai o se fomaʻi faʻamaʻi i le taimi o le faʻatinoga.

Faatasi ai ma le alualu i luma faatekinolosi, e le toe manaʻomia le endoscopy mo nisi o paluni gastric. Aʻo leʻi tuʻuina le paluni gastric deflated, e tatau ona siaki pe talafeagai le tulaga o le manava mo le faiga o paluni gastric. E tatau i tagata ma'i ona taofi le 'ai ma le inu pe a ma le 6 itula a'o le'i tu'uina paluni.

A maeʻa ona tuʻuina le paluni gastric, e faʻafefe i le 400-600 ml, e tusa ma le lapoʻa o se vine. Ole tele ole manava e tusa ma le 1-1,5 lita ile averesi. E mafai ona faʻatumu le paluni gastric e oʻo atu i le 800 ml. E filifili e foma'i le tele e fa'a'a'a'a ai paluni gastric e ala i le amana'ia o ta'iala eseese.

O le vai o lo'o fa'atumu ai le paluni gastric o le methylene blue i le lanu. I lenei auala, afai o loʻo i ai se pu poʻo se liki i totonu o le paluni, atonu e iai tulaga e pei o le lanu moana lanumoana. I ia tulaga, e tatau i tagata gasegase ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e aveese le paluni. E mafai ona aveese le paluni e aunoa ma ni faʻafitauli i faʻataʻitaʻiga endoscopic.

O le a le aoga o le Balloon Gastric?

Talu ai e matua tele naua faʻamanuiaga paluni gastric, o lenei metotia o se faʻaoga sili i aso nei.

• E le mana'omia le falema'i o ma'i a'o fa'agasolo le paluni o le manava. E mafai e tagata maʻi ona toe foʻi i o latou olaga masani i se taimi puupuu.

• E faigofie ona aveese le paluni gastric pe a mana'omia.

• E faigofie tele le faiga ma e le lagona e tagata gasegase le tiga i le taimi o le talosaga.

• Fa'ata'ita'iga tu'uina o paluni gastric e fa'atino ile falema'i ma i ni taimi pupuu.

O le a le mea e tatau ona mafaufauina pe a uma ona tuʻuina le paluni gastric?

A uma ona fa'aofi le paluni gastric, e mana'o muamua le manava e fa'alilo le paluni. Peitaʻi, e lē mafai ona ʻaina le paluni e le manava. I le taimi o le fetuunaiga, e mafai e tagata gasegase ona oʻo i tulaga e pei o le puaʻi, gaʻo poʻo le nausea. O nei fa'ailoga e eseese e fa'atatau i tagata ta'ito'atasi. O auga o le a mou atu i le 2-3 aso pe a uma le faʻatinoga. Ina ia faʻafaigofie atili le faʻagasologa, e faʻatonuina e fomaʻi vailaʻau talafeagai mo gasegase.

O le fa'aogaina o paluni gastric e tatau ona manatu o le amataga o le pa'u o le mamafa. A maeʻa, e mafai e tagata gasegase ona faatumauina lo latou mamafa e ala i le suia o a latou meaʻai ma le olaga. E taua tele mo tagata gasegase le tausisia o meaʻai e tuʻuina atu ia i latou ma fai lea ma masani i vaitau o loʻo mulimuli mai.

A mae'a ona fa'aofi le paluni gastric, e ono o'o tagata i fa'afitauli e le mana'omia e pei o le faufau. O ia faʻafitauli e mafai ona faʻaauau mo ni nai aso i vaiaso. O le a lagona e ma'i le tumu mo vaiaso muamua e lua pe a uma ona tu'u le paluni gastric. O nisi taimi e ono maua ai e tagata le faafaufau pe a uma ona 'ai. A mae'a ona fa'aofi le paluni gastric, e iloa e tagata gasegase le pa'u o le mamafa i le lua vaiaso muamua.

O le fia'ai o tagata gasegase o le a amata ona toe foʻi i le masani pe a ma le 3-6 vaiaso pe a maeʻa le gaioiga. Ae ui i lea, i lenei vaitau, o le a faʻaitiitia le 'ai ma lagona le maoaʻe i se taimi puupuu. I lenei vaega, e tatau i tagata ona faʻaeteete e 'ai lemu a latou meaʻai. E ese mai i lea, e matua taua tele foi mo tagata gasegase e mataʻituina pe latou te lagona se faʻalavelave pe a uma ona 'ai.

O a ni a'afiaga o le Palone Gastric?

gastric O lamatiaga o paluni ose mataupu o lo'o su'esu'eina e tagata o lo'o mafaufau e fai le fa'atinoga. O faʻalavelave sili ona taatele e tupu tele i vaiaso muamua. I aso muamua, e mafai e tagata maʻi ona oʻo i faʻafitauli e pei o le faufau, puaʻi, vaivai, ma le manava manava. Afai e tula'i mai ia fa'afitauli, e ono mana'omia le aveese o paluni o le manava i le amataga.

Talosaga Fa'alilo Fa'amama ma Fa'ato'aga Botox i Turkey

O talosaga uma e lua o le gastric balloon ma le manava botox o loʻo faʻatinoina ma le manuia i Turkey. I aso nei, e toʻatele tagata e manaʻo e faia nei faiga i Turkey i totonu o le lautele o tagata tafafao maimoa. O iinei e mafai ona e maua ai se aso malolo atoatoa ma maua au'aunaga fa'alesoifua maloloina e te mana'omia. E mafai ona e fa'afeso'ota'i mai matou e maua fa'amatalaga au'ili'ili e uiga i le paluni gastric ma le gastric botox.

 

Tu'u sau Fa'amatalaga

Free Consulting